Špinění. Máte zkušenost?
Dobrý den maminky.. nemáte někdo zkušenost? Měla sem mit ms kolem 20.-22.1 nepřišla. Test sem delala po par dnech ale nevysel(u prvního tehu mi vyšel az skoro po 14 dnech). Doktr mi rekla at prijdu ted v utery na kontrolu, ale dneska jsem vstala a mam jakoby hnedy výrok coz sem nemela a udělal se mi opar na rtech. Stalo se to někomu v tehu?a bz teplotu mam stále pres 37 coz normalne nemam.. dekuji
muže to bejt klasický zpoýdění nebo postupně přichází ms. Musíte vyčkat a popř zkusit test později, když minule vam vyšel až po dvou týdnech. Já měla pozitivní test už tři dny před ms třeba
dlouhodobe Duphaston. A 19.2 sem zacala hnede spinit.. je to jen trosku. Menzes mam dostat az 24.2. Nevite co to je zda se jedna o uhnizdeni vajicka ci pred menzes. Snazime se o mimco s manzelem rok. Dekuji

S tím výtokem nevím to se mi nestalo, ale na samém začátku těhotenství (možná, že jsem to ještě ani nevěděla) se mi též udělal opar a byla jsem celkově taková nachlazená. Tak uvidíš co ti řekne dr na kontrole,hodně štěstí 🙂