Špinění po embryotransferu. Nemáte s tím zkušenost?
Dobry den děvčata, nikde jsem na ič nenarazila tak bych se tady chtěla zeptat vás na zkušenost. Jsem po transferu už 12 den. 4.den po transferu jsem zaspinila. Pak 3 dny nic. A po trech dnech jsem zase spinila a dneska zase jak když utne. Nemáte s tím některá zkušenost?? Je to můj už 5.transfer a každý byl jiný ale toto se mi nikdy nestalo buď nic a nebo se to rovnou rozjelo v ms. Únavu, citlivé prsa (hlavně teda bradavky) a sem tam pichnuti v podbrisku připisují spíše lékům (estrimax a utrogestan) jinak asi dva dny pozoruji že mě v noci budi bolest bricha jako pri ms ale vždy jen v noci přes den nic
@margaretka90 ja taky nic zavratneho. Obcas mam pnuti v prsouch hlavne ráno a večer. Misty pocit na ms, před spaním me včera docela dost pichalo/dloubalo v podbrisku. A mívám navaly horka🙂 Mam divné sny 😄 a jsem víc unavená, ale pracuji částečně, mám neschopenku a něco dodelavam do prace. Hodně to porovnavam s prvním tehotenstvim, nemohu se ubránit, všechno bylo intenzivnejsi...pocity v brise, bolesti prsou neustale, hrozný hlad i v noci mě budil.
@utrikocku ahojka tak jak si dopadla??
Krev 3000 hcg ale začala jsem krvacet 😪
@utrikocku tak to máš celkem.vysoky výsledek...snad to bude dobree a krvavis moc??
@utrikocku ahoj tak jak se drzis???
U me to bohužel nedopadlo, není srdecni akce. Co u Tebe?

@utrikocku ahoj pichas si clexan?