icon

Stále se snažíme se o miminko a nic

kopretina2408
15. lis 2017

Dobré ráno 🙂
tak jsem taky jedna ze snažilek, která už půl roku se snaží o miminko, u prvního to bylo docela raz dva, a teď né a né se zadařit :-/ člověk na to skoro ani nechce myslet, ale čím déle to trvá tím více mi to vrtá hlavou..a chtěla jsem se zeptat jak jste spokojený s ovulačními testy - zda je na to aspoň nějaké spolehnutí? A kdy s ním mám začít? Nikdy jsem to nezkoušela, tak se raději ptám 🙂 Děkuji všem a přeji hezký den 🙂

Strana
z4
luska__
15. lis 2017

Ja neměla za 8m ani jednou pozitivní ovulacni test a synovi je v patek 8 tydnu ❤️
Možná jen fajn to podpořit ( me zabrala čistá hlava a následně asi clostik)

jezz1e
15. lis 2017

@kopretina2408 Tak těch faktorů je víc. Mít sex každý den v době ovulace není ideální, spermie nestíhají dozrát. Ideální je fakt tak jednou za 2-3 dny. Taky může být chyba na straně partnera a ne v tvé ovulaci. Teď bych ještě neplašila, ale tak po tom půl roce marného snažení si zkus dojít zhruba 10 dc na gynekologii na folikulometrii a partnera bych poslala na spermiogram.

girli
15. lis 2017

@pavcik123 zlá? Jo,to taky :D

leymea
15. lis 2017

@kopretina2408 kdyz se trefite do ovulace tak je sance na otehotneni asi 20% 🙂

leymea
15. lis 2017

@jezz1e jo, nemelo by to byt kazdy den, ale me treba gynekolozka naridila sex co nejvic. Klidne vickrat za den 😀 😀 ale meli jsme kazdy den a zadarilo se 🙂

amoretspes
15. lis 2017

Porod si kapky Gynex nastartuje ovulaci,jsou bylinné.A přesně sex max obden.po sexu žádná sprcha několik hodin,jinak zmenis PH prostředí a spermie K.O.,zvednou zadeček na polstar a ležet třeba 40min ;) a ak žádné vařící vany.a urco se zadari

kopretina2408
autor
15. lis 2017

Já vím, že sex né každý den 🙂 jenom jsem to trochu ulehčila 🙂

maritina
15. lis 2017

My to tak meli u druhyho.Kubik byl hned a nez se podaril Sima,trvalo to 3/4 roku.Po pul roce marnyho snazeni sem koupila ovulacni testy a cely mesic poctive merila.A prisla jsem na to,ze jsme se celou dobu snazili mimo ovulaci.Pak,kdyz sem uz vedela,kdy ovulace je,povedl se na podruhy.Take jsem podkladala zadek,aby to tam vydrzelo,co nejdyl.Testy se jmenovali Ovular.

todas
25. bře 2025

@kopretina2408 ahoj, já jsem spokojená s ovulačními testy z Benu lékárny - je to jejich značka přesně jsem poznala, kdy mám ovulaci. Držím pěsti 🙏❤️ my se taky snažíme o druhé a zatím neúspěšně:(

Strana
z4