Štítná žláza a těhotenství. Máte zkušenost?

alenka2003
6. srp 2022

Bol mi diagnostikovany Graves Basedow syndrom,po neucinnej Medikament.liecbe a adenome som absolvovala Radioterapiu. Vysledkom zial je extremne znizena cinnost a nedari sa dostat ani liekmi do rovnovahy. TSH 80.7 normy 0,3-4.00 a ft4 0.1 normy 0,7-1,7 .
Rada by som vsak otehotnela,no ani po dlhodobych pokusoch zatial bez uspechu.Mate niekto skusenost?