icon

Světlá krev a duch na mamatestu. Vidíte ho i Vy?

mag01
21. lis 2019

Ahoj, meska mi to 3 dní. Objevil se mi vodnatý a bílý výtok. Mens nedošla.
Včera jsem začala špinit pak to přestalo, dnes zase to stejný.. mám bolesti břicha a teď jsem si dělala test mamatest všimla jsem si tam ducha přikládám foto, vidíte ho i vy? Jak se k tomu postavit?

Světlá krev a duch na mamatestu. Vidíte ho i Vy?
biedronca
•
21. lis 2019

Já tam vubec nic bohužel nevidim.

barcachejn
•
21. lis 2019

Ahojky pokud ti ms meska 3 dny prijde mi carka hodne slaba,kdyz to vemu podle sebe a vetsiny co znam tak 1 den po vynechani jsem mela vyraznejsi carku o dost... Neco tam prosvita a malinko vidim,ale asi bych jeste pockala a bud ti prijde ms nebo pokud tehotna mas byt tak proste budes a zkusila bych test treba zitra rano nebo za 2 dny jak bude vypadat. V tuto chvily nevim zda ma smysl chodit k doktoru myslim si ze ne... Tohle je opravdu hodne slaboucky test.

jituli84
•
21. lis 2019

Já říkala duch tomuhle a to bylo tři dny před ms

terezb98
•
21. lis 2019

Test po dvou dnech vynechání ms dost jasný.. Jinak nic nevidím, zkusila bych později.

amazonkajanik
•
21. lis 2019

@jituli84 u mě to samé a ty další už jen jasnější a jasnější. Za to u biochemického i po 14dnech zpoždění byl duch a pak dorazila ms

clo1
•
21. lis 2019

@mag01 nevidím

jituli84
•
21. lis 2019

@amazonkajanik Já už další test nedělala, spíš jen čekala do kontroly co bude 🙂

lucca0
•
21. lis 2019

Kdyz hooodne zaostrim, tak se mi zda ze vidim.. ale minulej mesic mi mamatest udelal taky slabyho ducha a nic z toho nebylo

martaskaaa
•
21. lis 2019

Ale klidně mohla být ovulace o něco dýl a než se to uhnízdilo, tak třeba proto není silnější duch. Tak bych zkusila zase za 2-3 dny další test, pokud ms nepřijde

fibikarovic
•
Autor odpověď smazal
•
eiram7
•
22. lis 2019

@mag01 když to přiblížil, tak ducha vidim. Dělala sis ještě další test nebo vyckavas?

hanakos
•
22. lis 2019

Já také vidím

teplaka1
•
22. lis 2019

Ja vidím,ale musím se hodně zakoukat..Ja měla 3 dny meskani a bylo tam tohle .. další test neměl smysl..

barcachejn
•
22. lis 2019

@teplaka1 Mela jsem 3 dny po vynechani to same 🙂

petula.bir
•
22. lis 2019

@teplaka1
Jojo, taky tak - 3.dny opozděná ms 🤣