Těhotenské testy. Jak spolehlivé jsou ve 12. týdnu?
Zdravím všechny✋
Mohla bych se zeptat kd yvam ukázal test dvě čárky.Ted jsem četla o ženách kteří měli pozitivní test až ve 12 týdnu a to byl ještě duch. MS měli normálně až do 3 měsíce
Takže se ptám jak moc je to pravděpodobne. Začínám díky tomu zpochybňovat testy.
Duch týden před zpožděním, krásný dvě čárky zhruba asi týden po zpoždění🙂
To budu nejake extremne vynimky.
Ja som vzdy testovala v prvy den meskania a ak som bola tehotna, vzdy jednoznacne pozitivny test, silna ciarka.
Slaba čarka (teměř neviditelna) 10dpo.. tedy 4 dny před zmeškanim.To co pišeš je opravdu si myslím extremní vyjímka.
První duch vždy kolem 10 dpo.
@klarunda001 take cca 10 dop ale to az u 3, tehotenstvi jsem poznala u prvniho 2 dny vynechani a u druheho asi 12 dpo take jsem tusila po zkusenosti z prvniho tehotenstvi… u tretiho jsem vedela ze jsem tehotna cxa 4-5 den po plodneni - mela jsrm u vsech stejny priznak
@l01991 taky si říkám že to musí být nějaký extrémní výjimky🤔
@klarunda001 ale znam holcinu, ktera zjistila tehotenstvi az v 8 mesici… je to cca 4 roky zpet…. Byla na gynde a ani gynekolog to nepoznal az podle cytologie … i to je mozna v 21. Stoleti
@klarunda001 11DPO dušík....
@eloana a to měla MS normálně?
@eloana však to je snad nemožný 😳
To už snad MS nema ne?
A co břicho?
A to se snazily nebo to byla nehoda?
Měli nějakou ochranu?
@klarunda001 asi mela neb brala antikoncepci….ta to muze zpusobit
@klarunda001 ona je silnejsi nebylo to na ni videt… nesnazili.. mela nahodnou znamost
@klarunda001 brala antikoncepci,ale pravdepodobne prasek zapomnela
@klarunda001 kazdopadne to nepoznal ani doktor na preventivni pohlidce,az ta cytologie jim to rekla.... a to je byvaly primar
a to uz byla v tom 8 mesici
@eloana tak to je hustý
Ale je to divni s tou MS že ji to nenapadlo pokud ji vynechala si udělat test
Nebo si ho udělala?
@eloana nebo odebrat hcg z krve
@eloana tak asi primář špatně viděl😂
Nebo měl horší ultrazvuk jinak nechápu jak to nemohl vidět
@eloana ja taky zapomněla ale měli jsme kondom a i jsem si radši vzala postinor radši
To já byla na preventivní prohlídce v únoru a v pohodě takže aspoň mám jistotu že těhotná být z dřívějška nemůžu když to tak slyším
@klarunda001 to nevim asi si test nedelala,ale nevi..... podle me ji doktor ultrazvuk nedelal- je starsi a delaji to jeste po staru nee vzdy delaji ultrazvuk. Ja to vim od jeji setry- byli z toho vsichni v soku
@eloana pockej ale i když máš antikoncepci tak když otěhotněnís tak nekrvacis
@eloana aha tak to chápu
Ale kdyby ji ultrazvuk udělal tak by to viděl
Moje gynekolozka mi ultz dělá.
To nevím že se někde utz nedělají. To je zvláštní
@eloana to musela být teda překvapení 😳
@klarunda001 ona mela v tu dobu asi rocni dite,tak je mozne,ze i kojila.... takze to mit nemusela.... vetsi podrobnosti nevim- zas kdyby to vedela asi by snad tu antikoncepci dal nebrala....ovsem tvrdi,ze to nevedela..
tři dny před ms, nicméně test od Dr Max byl negat a Mamatest pozit, má prý víc barviva.No s krvácením je to vždy bud anebo, u mě nikdy nedopadlo ani špinění a odešlo to s ms
Duch den pred ms, stejna carka tyden po zpozdeni. Duch az 3 mesice po je blbost, znamenalo by to, ze nemela dotycna skoro zadne hcg, coz se s tehotenstvim jaksi vylucuje. Nebo si neumi udelat test… to same pribeh s gynekologem v osmem mesici. Musel by byt uplne mimoaby to nepoznal i bez ultrazvuku
@klarunda001
Dost hezkou čárku jsem měla 10 DPO

14 DPO duch, digital ale pozitivní