icon

Těhotenský test. Ano nebo ne ?

kok123
7. říj 2020

Ahoj holky,

Už rok se tak nějak snažíme o miminko. Nebo spali jsme spolu vždy s vyvrcholením dovnitř nebo jak to nazvat. Bohužel stále nic. Gyndařka nic v nepořádku nezpozorovala. Ms mám nepravidelnout akze se o ni nemuzu moc opírat. Nyní pmám rádoby termín MS v pondělí měla dorazit ale vzdy mam nejaky ten tyden spozeení. V pondělí jsem litala ráno s průjmem, v neděli jsem si všimla velmi citlivých prsou což nejak vyrazné nemívám. Teď me bolel jakykoliv dotyk. Vecer pred spanim jdu curat a budim se ve 4 ráno ze proste musim. Nevím zda má cenu dělat test. Drive jsem byla dost ve stresu, dala jsem vypoved byla jsem 5 mesicu doma ted jsem nastoupila do nové práce kde je to super. Tak moc nevím cemu to pripisovat. Myslíte ze má cenu test dělat ? Jake jsou vase zkusenosti ? Děkuji

kok123
autor
7. říj 2020

A dnes brzo ráno taková krátká křeč do břicha.

klokanka31
7. říj 2020

@kok123 Já taky neměla pravidelnou ms, někdy chyběla i 4 měsíce. Nezbývá než dělat testy namátkově 😉

kok123
autor
7. říj 2020

@klokanka31 děkuji j nekdy drive nekdy 3 tydny nic :/ děkuji

klokanka31
7. říj 2020

@kok123 Neboj, dělej testíky a jednoho dne to vyjde 🍀

tasimia
7. říj 2020

Taky mám MS nepravidelnou, takže jsem testovala namátkově třeba co 3-4 týdny.. pokud jsem neměla anovulacni cyklus. Jinak můj první příznak ( myslela jsem si, že přijde MS, protože jsem to tak někdy měla) byly právě bolavé prsa. Takže jo, ma to cenu.

kok123
autor
8. říj 2020

@tasimia děkuji za tvou zkušenost. 🙂 prsa od neděle stále nejak nepolevily. Na bradavky nemuzu ani sahnout asi to po vikendu zkusim kdyz ms nedojde 🙂

tasimia
8. říj 2020

@kok123 jo na ty jsem nemohla sáhnout ani já

kok123
autor
25. říj 2020

Test negativní... kazde jidlo prozene na wc a ted poslední tri dny bolesti zaludku, krece. No tak asi to bude neco jineho :(