Těhotenský test. Je na něm duch?
Holky prosím o radu je tam duch nebo ne ?

@tynaelinaradek bohužel nevidím
@nazka jde o to že když se podívám pořádně něco faaakt málo tam je ale nevím mám 8 dní před ms
@te_reza myslíte že to může být kvůli tomu že mám 8 dní před ms ? Prášky jsem vysadila cca před 3 týdny
@tynaelinaradek to brzo je no.
@te_reza kdy myslíte že přestava účinkovat antikoncepce?
@tynaelinaradek hned, ne? Já vysadila na začátku března a ovulaci jsem normálně měla. Ale to je dost individuální, jak komu naběhne cyklus
@te_reza tak asi uvidím jestli se ms dostaví že 🙄
@tynaelinaradek no asi by bylo nejlepší vyčkat než stresovat 😄
@tynaelinaradek to je fakt brzy, duchové bývají těsně před ms
@nazka tak uvidím jestli se dostaví Ms nebo ne
@tynaelinaradek ono je nejlepší testovat až nejdřív v den, kdy má přijít MS. Do té doby i kdyby byl duch, vše může odejít, a celkově jsou zbytečné nervy a vyhozené peníze za testy. Držím palce ale 🙂
@nazka děkuji ❤️
Vzhledem k tomu, že nevíte, kdy ovulujete, tak i hned po vynechání MS může být test negativní. Já podle výpočtu gynekoložky otěhotněla 28 den cyklu (což má být ona menstruace). Taky si chvíli myslela, že jsem jen hysterka s bolavýma prsama, co má jen zpožděnou MS.
@wiki85 tak já právě už neberu prášky cca 3 týden a nevím jak dlouho účinkují
@terinka212 já bych řekla že fakt málo jo
@tynaelinaradek
Mě se zdá taky právě.. že by tak brzy?? 😀
@terinka212 vidím ducha. Jinak já měla u prvních dvoz těhotenstvích duchy už týden před MS v den MS už dálnice, teď při třetím jsem měla ducha teprve 12 DPO , dálnici až cca týden po meškání, je to hrozně individuální. Každý cyklus může být úplně jiný a vše je možné
@ronyx to ano. Moc tomu nevěřím. Já mám syna 1 rok a 4 měsíce 😁a plánujeme druhé
@terinka212 kdy máš mít MS? Za mě je dost lehce viditelný, zkusila bych za 2 dny test znova a vsadím Botu, že bude vidět lépe 😉
@ronyx cca 17.4. uvidí se 😁
@terinka212 ahoj hele jak dlouho myslíš že účinkuje antikoncepce po vysazení neberu ji cca 3-4 týden
@tynaelinaradek vůbec netuším. Antikoncepci neberu 😀

Nic nevidím.