icon

Těhotenský test. Je pozitivní?

selina2211
Včera v 18:50

Dobrý den, jsem asi cca 8-9dpo podle příznaku které byli vim že je to jeste brzy, ale jsem si delala test a viděla jsem trochu ducha, tak jsem to spis vzala jako odpařovací čárku, nedalo mi to a ted večer jsem si zkusila taky a byl tam duch vic růžový je to odpařovací čárká? Nebo co myslíte vy? Dolní je z rána. A dělají falešné pozitivní in:time testy?

lencaa11
Dnes ve 03:03

@selina2211 zatim je brzo na závěry počkala bych pár dní ( zatím negativní )

nel_ias
Dnes v 06:36

Tohle vypadá spíš na negativní testy.

selina2211
autor
Dnes v 07:31

Ahoj, dnes ráno takto test ukázal jen velmi slabého ducha. Potom jsem moč v kelímku jemně promíchala a udělala druhý test ze stejné moči, na něm byla druhá čárka o něco výraznější. Je to normální ze 4 dny před ms je takhle čárka? Nebo to může být falešně pozitivní nebo odpařovací čárka? Děkuji.

karoll03
Dnes v 15:12
@selina2211

Ahoj, dnes ráno takto test ukázal jen velmi slabého ducha. Potom jsem moč v kelímku jemně promíchala a udělala druhý test ze stejné moči, na něm byla druhá čárka o něco výraznější. Je to normální ze 4 dny před ms je takhle čárka? Nebo to může být falešně pozitivní nebo odpařovací čárka? Děkuji.

@selina2211 za mě už se dá říct pozitivní, na to že je to 4 dny do ms, každý to má jinak, někdo ještě v den zpoždění nemá čárku, jindy je zase už takto brzy vidět. Já bych se ještě 100% neradovala, bohužel stále je velká pravděpodobnost že může s ms odejit, ale rozhodně je to na dobré cestě, zkoušela bych dál co den nebo dva, tak držím palce ať sílí🙏🏻

frantiska87
Dnes v 19:18

Čárku vidím, ale na radování je ještě brzy, držím palce!

selina2211
autor
Dnes v 21:34
@frantiska87

Čárku vidím, ale na radování je ještě brzy, držím palce!

@frantiska87 zkoušela jsem ještě večer

karoll03
Dnes v 21:55
@selina2211

@frantiska87 zkoušela jsem ještě večer

@selina2211 něco tam vidět je na to že je to zase jiný test a večerní moč bych řekla že dobrý, zkusila bych další ráno 🙂