icon

Těhotenský test. Je pozitivní?

selina2211
26. črc 2026

Dobrý den, jsem asi cca 8-9dpo podle příznaku které byli vim že je to jeste brzy, ale jsem si delala test a viděla jsem trochu ducha, tak jsem to spis vzala jako odpařovací čárku, nedalo mi to a ted večer jsem si zkusila taky a byl tam duch vic růžový je to odpařovací čárká? Nebo co myslíte vy? Dolní je z rána. A dělají falešné pozitivní in:time testy?

lencaa11
27. črc 2026

@selina2211 zatim je brzo na závěry počkala bych pár dní ( zatím negativní )

nel_ias
27. črc 2026

Tohle vypadá spíš na negativní testy.

selina2211
autor
27. črc 2026

Ahoj, dnes ráno takto test ukázal jen velmi slabého ducha. Potom jsem moč v kelímku jemně promíchala a udělala druhý test ze stejné moči, na něm byla druhá čárka o něco výraznější. Je to normální ze 4 dny před ms je takhle čárka? Nebo to může být falešně pozitivní nebo odpařovací čárka? Děkuji.

karoll03
27. črc 2026
@selina2211

Ahoj, dnes ráno takto test ukázal jen velmi slabého ducha. Potom jsem moč v kelímku jemně promíchala a udělala druhý test ze stejné moči, na něm byla druhá čárka o něco výraznější. Je to normální ze 4 dny před ms je takhle čárka? Nebo to může být falešně pozitivní nebo odpařovací čárka? Děkuji.

@selina2211 za mě už se dá říct pozitivní, na to že je to 4 dny do ms, každý to má jinak, někdo ještě v den zpoždění nemá čárku, jindy je zase už takto brzy vidět. Já bych se ještě 100% neradovala, bohužel stále je velká pravděpodobnost že může s ms odejit, ale rozhodně je to na dobré cestě, zkoušela bych dál co den nebo dva, tak držím palce ať sílí🙏🏻

frantiska87
27. črc 2026

Čárku vidím, ale na radování je ještě brzy, držím palce!

selina2211
autor
27. črc 2026
@frantiska87

Čárku vidím, ale na radování je ještě brzy, držím palce!

@frantiska87 zkoušela jsem ještě večer

karoll03
27. črc 2026
@selina2211

@frantiska87 zkoušela jsem ještě večer

@selina2211 něco tam vidět je na to že je to zase jiný test a večerní moč bych řekla že dobrý, zkusila bych další ráno 🙂

selina2211
autor
28. črc 2026
@karoll03

@selina2211 něco tam vidět je na to že je to zase jiný test a večerní moč bych řekla že dobrý, zkusila bych další ráno 🙂

@karoll03 ráno takto, přijde mi stejný jako včera večer

selina2211
autor
28. črc 2026
@selina2211

@selina2211 horní ráno, dolní včera večer

daduma
28. črc 2026

Já vím, že by sis to asi moc přála, ale bohužel na těch fotkách zatím jasné potvrzení nevidím. Zkus ještě pár dní počkat a test zopakovat. A pokud to nevydržíš, zajdi si na krev a ta ti dá jistotu.

selina2211
autor
28. črc 2026
@daduma

Já vím, že by sis to asi moc přála, ale bohužel na těch fotkách zatím jasné potvrzení nevidím. Zkus ještě pár dní počkat a test zopakovat. A pokud to nevydržíš, zajdi si na krev a ta ti dá jistotu.

@daduma takze 4 testy všechny pozitivní neznačí těhotenství?

dostalka72
28. črc 2026

@selina2211 Tak vidíš. Sama říkáš, že jsou to čtyři pozitivní testy, a stejně se ještě ptáš 😄

selina2211
autor
28. črc 2026
@dostalka72

@selina2211 Tak vidíš. Sama říkáš, že jsou to čtyři pozitivní testy, a stejně se ještě ptáš 😄

@dostalka72 a to se nemůžu ptát? Jako nechápu mě teď, od čeho je potom tahle stránka? A diskuze?

dostalka72
28. črc 2026

@selina2211 Já jen, že sis to sama vyhodnotila jako pozitivní. Nemyslela jsem to nijak zle 😉

selina2211
autor
28. črc 2026
@dostalka72

@selina2211 Já jen, že sis to sama vyhodnotila jako pozitivní. Nemyslela jsem to nijak zle 😉

@dostalka72 tak logicky, nemáš v moci jen tak hcg, a pokud by to bylo falešné pozitivní tak se to stane na jednom max druhém,neříkám že automaticky těhotna budu, ms by mela přijít za 3 dny a pak se uvidí, ale momentálně je to pozitivní, paní psala že je to negativní což mi nepřijde.

karoll03
28. črc 2026
@selina2211

@selina2211 jestli se nepletu tak hcg většinou skáče od den takže zítra ráno by tam měl být posun, zatím jak jsem psala předtím, vypadá to dobře, ale bohužel stále může s ms odejít :(

selina2211
autor
28. črc 2026
@karoll03

@selina2211 jestli se nepletu tak hcg většinou skáče od den takže zítra ráno by tam měl být posun, zatím jak jsem psala předtím, vypadá to dobře, ale bohužel stále může s ms odejít :(

@karoll03 to vím proto už testy dělat nebudu pockam na den ms, snad bude vše v pořádku🍀

karoll03
28. črc 2026
@selina2211

@karoll03 to vím proto už testy dělat nebudu pockam na den ms, snad bude vše v pořádku🍀

@selina2211 držím palce, dej vědět🙏🏻😊

karoll03
5. srp 2026
@selina2211

@selina2211 tak co jak jsi na tom?