icon

Těhotenský test po zpoždění. Zkusit i s jinou citlivostí?

16. říj 2020

Ahojky prosím dnes je to 3 den co mám zpoždění a udělala jsem před chvílí test viz foto.vidite něco?vcera jsem dělala Dr max test a na něm nic.ms stále nikde.prsa mě trochu bolí.podbrisek mám trochu citlivý a ještě k tomu nemám chuť na jídlo.MS mám přesnou jak hodinky ale kde nic tu nic.mam ještě zkusit test s jinou citlivosti?tenhle je 25

Těhotenský test po zpoždění. Zkusit i s jinou citlivostí?Těhotenský test po zpoždění. Zkusit i s jinou citlivostí?
Strana
z3
priefi
21. říj 2020

Dneska teda nic nevidím 😅

autor
21. říj 2020

Není tam nic já vím MS stále nikde v pátek už jdu k dr

priefi
21. říj 2020

Tak snad zabere aspoň vyvolavacka 😉

autor
22. říj 2020

@priefi snad už jen zítra jsem pořád unavena nevím co mám dělat ach jo.

veronicka89
22. říj 2020

Nevěřím že by to mohlo klapnout... 3 dny po spozdeni?... Nedělej sinadeje 🙂 držím palce do příště

autor
22. říj 2020

@veronicka89 nemám 3 dny zpoždění.

priefi
22. říj 2020

Tak uvidíš. Každopádně vyvolávačce to taky trvá, než zapůsobí. Každopádně kamarádka taky pořád nic, nic, nic, vyvolavacka a nic a pak těhu. Ale ona všeobecně měla nepravidelný cyklus, ale ten byl mega dlouhý (60 dní?)

priefi
22. říj 2020

@veronicka89 3 dny byly 16.10., dnes je 22.10. 😉

autor
22. říj 2020

@priefi jojo uvidíme.ja tehu určitě nejsem mám 9 dní zpoždění.ja mám cyklus pravidelný ale ne tech 28dni mám cca 30 dní sem tam zpoždění 2 až 3 dny víc ale ne. Dnes ještě budu dělat test

priefi
22. říj 2020

Já jednou měla v cyklu třeba 2 ovulky a zpoždění 5 dní

autor
22. říj 2020

@priefi ovu nevím kdy byla možná jo ale nikam nezapisuji nebo něco ani neřeším.

veronicka89
22. říj 2020

Ja odpovídám na tu 1. Fotku a takhle nevypadá test po 3 dnech zpozdeni

autor
22. říj 2020

@veronicka89 bohužel to nevyšlo no nedá se nic dělat.zitra jdu k dr na injekci.tak bude konečně vše vyřešeno.uz stejně jsou testy úplně negativní.

veronicka89
22. říj 2020

Vždy se ptám v diskuzi k čemu taková injekce je?

autor
22. říj 2020

@veronicka89 nevím já ji dostala jen jednou v životě jen tak asi ne aby vyvolala ms

kuttu
22. říj 2020

@veronicka89
AGOLUTIN je hormonální přípravek, který obsahuje léčivou látku progesteron. Progesteron je přirozený hormon s důležitými fyziologickými funkcemi.

AGOLUTIN se používá při nedostatečné produkci progesteronu žlutým tělískem vaječníků, při nedostatečné funkci menstruačního cyklu nebo při dysfunkčním děložním krvácení. V těhotenství při nedostatečné produkci progesteronu, k udržení těhotenství v případě opakovaného resp. hrozícího potratu.

autor
23. říj 2020

Tak jsem dostala injekcí mám cystu na levem vajecniku.3 cm.a když má nedojde do 14dnu tak na další injekcí ale pro jistitu mě vzal krev výsledky budou v pondělí.kdyby pry někde mimi bylo.na utz nebylo nic vidět.zatim tak snad tam třeba je.

priefi
23. říj 2020

Jejda... Ale víš co, někde jsem kdysi dávno četla, že někdo měl taky ducha ducha a byla to jen cysta. Držím pěsti, ať je brzo dobře. A ta cysta zmizí sama, nebo jak?

autor
24. říj 2020

@priefi no snad zmizí dostala jsem tu injekcí agolutin ty hornony tak pokud to zabere dostanu MS a Řím by měla cysta zmizet.poku to nedostanu do 14dnu musím znova na injekci nebo vyndat operativně.a nebo tam bude mimisek ale kdo ví.

priefi
24. říj 2020

Držím pěsti

autor
26. říj 2020

Tak MS stále nikde ale hcg je negativní a test také behem týdne mám jít znovu na agolutin už fakt nevím proč.proc mi nemůže vzít tu cystu když ta to dělá?

priefi
26. říj 2020

A tu cystu by dávali pryč já? Operativně?

Strana
z3