Těhotenství?
Dobrý den,
3. měsíc se snažíme o miminko. Tento cyklus jsem byla 10. den na ultrazvuku a měla sem 1,5 cm folikul. Doktor odhadoval ovulaci na 14. den. 12.-13. den jsem lehce krvácela (odhadovala jsem to možná ovulačnímu krvácení), potom cca 17.-20. den cyklu jsem měla silný hustý hlen. Něco jak vaječný bílek, ale bílý zakalený. 22. den cyklu náhlé krvácení s jedním kusem sliznice a do večera nic. Dnes 23. den cyklu už nekrvácím (zatím). Cyklus mívám kolem 28 dní. (Jen poslední dva měsíce jsou nějaké rozhozené). Beru gynex zrovna ty dva měsíce, jestli i to může dělat neplechu, ale pochybuji o tom. V pátek jedu na gyndu, co se to zase děje. Mohlo by to být konečně to těhotenství?
myslím, že není hned nutné se do @hanulenova navážet.. Snaží se jak spousta holek tady o miminko a jen jí zajímá jestli třeba někdo nemá obdobný zkušenosti atd.. spousta holek tady se snaží už hodně měsíců i let takže mají vysledovaný všechno možný.. Např. u mě se takto těhotenství vždy projevilo - bylo ovulační krvácení a i špinění u nidace.. Držím palce ať to vyjde 😉
Gynex jsem brala měsíc a rozhodil mi cyklus, takže to klidně gynexem být může. Z 28 dní na 35 tak jsem hned vysadila, jinak mám Ms vždy pravidelnou.