Těhotenství. Je možné?

petula1998
1. bře 2020

Ahoj holky, ráda bych se vás na něco zeptala a zda se vám to neprihodilo též. Poslední ms jsem měla 28.1 normálně klasickou tak jak mívám, ale od 10.2 jsem měla hrozně vodnaty vytok az do doby dalsi ms ta prisla 25.2 ale strasne slaba 22-24 jsem měla jen pruhledny ruzovy hlen, napadlo me si udělat test jelikož vodnaty vytok jsem měla při prvním těhu hned na začátku, test jsem dělala papirkovi i digitální, čárka byla slabá ale krasne viditelna a digi test mi ukazal 1-2 týdny. Dnes je 1. A porad spinim s pruhlednym hlenem, vůbec nic mě nebolí jen občas pichne na leve straně v podbřišku tak 1-2 denne a mam citlive bradavky tod vše, dnes jsem zkusila opět testnout, zase pořád carku vidím mam ztrach z mimodelozniho, přikládám foto..pregmency25,druhy gs mama test 10. Nestalo se vam to podobne nektery z vás?

lachtanice86
1. bře 2020

Testuj stejnou značkou a uvidíš zda sílí

lucieevita
1. bře 2020

Jee no čárku tam máš znatelnou. Gratuluji ♥️ To může být zbytek ms. Teď se obrnit trpělivostí, aby se miminecko udrželo a čárka každý den sílila. Asi bych zítra zavolala na gyndu, pokud by si pořád krvácela. Uvidíš, třeba ti jen řeknou vydržte 👌jinak moje kamarádka měla ms až do 3. měsíce..a chlapeček se má čile k světu už dva roky .

petula1998
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
anetka9876
3. bře 2020

Úplně stejně jsem to měla já i ten test 🙂a teď máme 4. Měsíční Lilly. Také jsem krvácela na Gyn mi řekli že je to v prvních měsících normální krvácela jsem trochu i v 5. Měsíci těhu ale pro jistotu bych si též zavolala na gyn. držím palce

radullah
3. bře 2020

Též jsem špinila na začátku, 2x to nedopadlo a potřetí jsme to dotáhli až do konce. Takže to nemusí znamenat nic, ale i to "něco".

petula1998
autor
5. bře 2020

@anetka9876 děkuji moc za odpověď, bohužel se mi to špinění rozjelo v parádní dlouhou ms, pouze mě pořád bolí prsa a mám citlivé bradavky, ale to už přikládám k té ms, myslím že se to nejspíš neudrželo😔