icon

Těhotenství po revizi. Máte zkušenost?

1. dub 2020

Dobrý den, máte některá zkušenost s těhotenstvím po revizi? Prodělala jsem ji v 9tt v prosinci, od ledna snažení a nyní duch (první test 7dpo, druhý 8dpo- pro potvrzení a ten dole dnes 10dpo), MS má dojít až za 4 dny. Mám strach z toho, že se ZT bude opakovat, vše je jako přes kopírák z minula. U syna kterého mám doma jsem pozitivní tehu test měla až v den vynechání ms, dřív ne. Loni v listopadu jsem měla stejně silné duchy takhle brzy a dopadlo to jak to dopadlo, takže mám strach, nejen skrz čárky samozřejmě.

Těhotenství po revizi. Máte zkušenost?
blbajulca
1. dub 2020

Kliid, čárky se ZT vůbec nesouvisí.....z toho se to opravdu předpovědět nedá😉počkala bych do termínu MS a pokud nedojde, tak bych se objednala k dr. Zatím to ber pozitivně, i když chápu tvoje obavy....já si po dvou ZT už od těhotenství něco slibuju až tak od 13.tt😅

autor
1. dub 2020

@blbajulca ja beru utrogestan, takže ms by přijít neměla. Díky 🙂

blbajulca
1. dub 2020

Držím palce, ať je vše v pořádku😊👍

barulina
1. dub 2020

Loni v květnu revize. V srpnu pozitivní test. Teď pár dní do tp

autor
1. dub 2020

@barulina gratuluji, snad budu mít taky takové štěstí ☺ hodně zdraví

rnika
1. dub 2020

Já měla dva SP ( naštěstí jsem na revize nemusela a tělo se s tím vypořádalo samo) ale píšu to, protože pak jsem vždy otěhotněla cca 4 měsíce na to ( obě tyto těhotenství jsem se hrozně bála o miminka... že bude zas něco špatně a že se to bude opakovat...). Neopakovalo, mám zdravé děti. Ten strach je naprosto normální ( takto z kraje to člověk prostě neovlivní, buď to klapne nebo ne). Držím palec.

radousekkk
1. dub 2020

Ahoj, já prodělala ZP v listopadu cca v 6tt, kde nebylo srdíčko, jen prázdné plodové obaly... Po čtyřech MS od revize se zadařilo - přesně jako ty, jsem měla slabé pozitivní testy před termínem MS a pak už jen sílily 🙂 na kontolu jsem šla už cca v polovině 4tt, kde ještě nebylo nic moc vidět, ale doktorka mi nasadila utrogestan a minulý týden byla další kontrola, dle UZ 6+1tt a už nám bilo srdíčko ❤ zatím vše vypadalo v pořádku a na další kontrolu jdu až 23.4. tak se modlím, aby bylo vše jak má a strach je úplně normální. Já se budu klepat strachy pořád... Přeju Moc štěstíčka a věřím, že si budeme už jen užívat pěkné těhulkování 🙂 🍀

autor
1. dub 2020

@radousekkk děkuji, tobě taky hodně štěstí a zdraví... Ja byla na revizi, protože srdíčko že dne na den bouchat přestalo, prý nejspíš vrozená smrtelná vada.... Snad bude vše v pořádku, vím, že se to nejspíš nedá ovlivnit, kyselinu listovou beru už od loňského září, takže zbývá jen čekat a doufat, naštěstí se nějak nestresuju, ale když na to pomyslím srach mám 🙂