Těhotenství po užívání antibiotik. Je vše v pořádku?
Ahoj, jsem 4dpo a mám zánět průdušek a dostala jsme antibiotika. A zajímá mě jestli jste některá taky brala a byla takhle pár dní po ovulaci a bylo vše v pořádku. Nevím jestli to vyšlo na vše je brzo, ale kdyby náhodou nechci to pokazit 😔.
Kdyz jsem byla v takove situaci, tak jsem normalne poprosila doktorku o antibiotika, co by pripadne v tehotenstvi nevadily. Nebyl problem
Ano. Uplne na začátku, když jsem ještě nic nevedela, ATB po trhání osmičky. Byl to Amoksiklav, tan je bezpečný. A samozřejmě vse ok. Je to už 8 let.
@misicka03 ja nebrala antibiotika, ale týden po extrakcí osmičky na stomatochirurgii ibalgin … vše ok … ještě nějakou chvilku po pozitivním testu není napojeny na tebe … takže by mělo byt cajk … a určitě lepší než bez antibiotik- to by mohlo nedělat větší paseku

Je nesmysl řešit co by kdyby. Ber antibiotika a nepřemýšlej nad tím jestli nejsi naaahodou těhotná. Věř mi, že zánět v těle by byl tisíckrát horší než ATB. Brala jsem x antibiotik v těhotenství a děti mám krásné a zdravé. Ať jsi brzy fit.🍀😉