Duch na těhotenském testu po 14 dnech. Pravda nebo omyl?
14 dní po styku duch na testu nebo je to falešné 🤦🏽♀️
@lucajde Na fialovým něco slabýho vidět je...zkus za dva dny další
@klokanka31 tendle je ze Čtvrtku🙈 na tom modrem to vidim , ale ani za boha to nejde vyfotit🙄
@lucajde Na tomhle nevidím nic, tak se asi na tom včerejším něco začíná klubat 🍀 ale lepší testovat stejnou značkou...
@klokanka31 tak zítra ráno zkusim zase ten fialový, delala sem vcera clear blue odpoledne a byl negativni, tak sem z toho jelen
Když zvětším fotky tak něco vidím. Tak uvidíš snad začne sílit. Přeji hodně štěstíčka 🍀
@lucajde takhle zezačátku je nejlepší testovat z ranní moči kdy je hcg nejvíc koncentrované a taky hlavně stejnou značku. Taky záleží jaký má test citlivost jestli 10 nebo 25.
@lucajde Clearblue je 25 Uml,ten fialový je 10Uml ,takhle ze začátku je lepší dělat ty 10Uml a z ranní moči.
Jsem z toho jelen😂… ani nevim kdy byla MS někdy kolem 20.1. Tuším. Ale spíše dříve , protože 29.1. Byl styk a dnes je to 15 den a duch, je to možný? No nebudu se stresovat, budu muset počkat. Jednu cacorku mam doma 1,5roku bylo by to fajn mít druhou😌…v podbrisku citim takové pnutí jako na MS a zatím bílo ,tak uvidim no..
@katherine177 aha ja mela za to, ze clearblue ukaze i ranné tehu🙈
Něco se rýsuje 😉
@lucajde ukáže ,ale až od těch 25 jednotek,takže pokud na tom desítkovém máte sotva viditelného ducha a jste třeba 15 jednotek tak Clearblue to neukáže
@lucajde zkuste testovat ob den to je pak lépe vidět jestli čárka sílí. Jinak celé těhotenství je o čekání.
Já tam po přiblížení něco vidím, zkuste vydržet pár dní,jestli zesílí 🤗
ale ja se omlouvám,já teď vidím všude něco 🙈 mám to přesně jako vy, jen styk byl o den později. Na fotce to vidět moc nejde,ale já tam něco slabe vidím.. ale opravdu jen velice slabý náznak...a až po přiblížení,takový jen začátek nahoře a dole..ale nevím,asi blbnu
Holky,jaký prosim použít test,kde by to mohlo být nejpřesněji znatelne? Digitální?
@lucajde Mně přijde že pomaličku sílí 🍀
@zlaticko22 vidím je to krásný duch😌
@zlaticko22 digitálni ano, ale ten neukáže ranné těhu
@lucajde vážně? Nevidím to jen já? No tak to jsem zvědavá.. máme to vážně na stejno termínove😁 právě přemýšlím, jaký jaký test zítra zajít koupit..
@zlaticko22 opravdu je tam❤️ Ted uz jen at sílí . Já kupuji testy z drogerky teta ,,sluníčko,, myslela sem ze je to falesna ta /, tak sem bezela pro dr max test a duch tam byl taky. S temi testy z tety jsem spokojená 😌… a je to super ze to mame stejne a kdy jste mela tedy MS ?😬😬ja si to prave nepamatuju a nemam se ceho chytit😂
@lucajde no u mě je to na nic,v prosinci jsem vysadila HA a v lednu se mi protáhnul cyklus o týden. MS jsem měla začátek 9.1, ale tím jak se mi vše rozhodilo vůbec nevím kdy jsem měla ovu nebo kdy čekat MS. Podle toho jak jsem to měla dřív, měla přijít v pondělí, ale je možné že se mi to zase o týden posunulo a měla by přijít až zítra, těžko u mě teď rict 🤷♀️ dnes jsem to zkusila jen tak...
@zlaticko22 taky právě nevím no , malou kojim ještě a MS od porodu nebyla žádná . Jen sem si všimla hlenu na konci ledna, tak tezko rici u me
@lucajde je tam ten náznak vidím 😉 🤗
@zlaticko22 No děkuji já to tam taky vidím ale vůbec nevím co z toho jako bude protože se mi to zdá hodně slabé Ale třeba ještě je brzy no tak uvidíme
@lucajde mám to naprosto stejně 🤦♀️ jako to vidím, ale strašně slabunce, ne jak duchy, které jdou vidět na první pohled..jsem zvědavá.asi nám nezbyde než jen čekat...

Fialový vcera ráno, modrý dnes ráno jsou to jiný značky
A absolutně nevím kdy byla ms je nepravidelná