icon

Tento měsíc už to vyjde - pojďte se přidat.

raffal12
18. říj 2019

Ahoj všichni 😊 je tady někdo kdo se bude tento měsíc znovu snažit ? 🙃 Pojďme si ten čas společně zpříjemnit a hlavně zkrátit ,a citit ,že v tom nejsme sami ♥️ já jsem momentálně 6DC ,jak jste na tom vy ? 😊😊😊

katka22688
20. lis 2019

@elwe bylo to hrozné, no ja verím že si nás ještě děťátko nájde 🙂 tak už aby bylo 7.12 😀 v predstihu jsem si už rezervovala místo na gynde (vím je to brzo no u nás se čeká strašne dlouho... Termín vždy můžu online zrušiť.... Ale mam taky Fajny termín 20.12. Nejlepší dárek pod stromčekom... Bože jsem cvok, ešte možná ani není vytvorená bunka a ja už tu snívam 😀)

elwe
20. lis 2019

@katka22688 úplně tě chápu, taky si plánuju oznámení na Vánoce, to se přímo nabízí 😀 ale uvidíme, uvidíme, tento měsíc mám z toho dobrý pocit, tak kéž by to vyšlo 🙂

patmouse
21. lis 2019

@swan42 To jako myslis vazne?
Tak to tvoje ditko s tebou teda ceka “krasnej” zivot... 👏

nina004
22. lis 2019

Baby ako pokracujete? Mne meska MS 3.den,ale test je negativny. Myslela som, ze druha faza cyklu je vzdy rovnaka, ale so mnou sa telo tento mesiac nejako pohrava 🙂 Moje obvykle PMS ustupuje a bazalna teplota ostava hore. Ked do utorka MS nepride, tak pojdem k dr.,aby mi povedal, co sa deje.

fafetka
22. lis 2019

@nina004 to je zvláštní 🤔když už m/s meska 3dny mohl by být aspoň dusik zvlášť když bazalka zůstává nahoře... doktor teď krom vyvolavacky podle mne nic neudělá. .Mac vezme krev na hcg a uvidí tak .Mac zvýšenou sliznici. Asi bych zkusila test ještě zitra

nina004
22. lis 2019

@fafetka Skusim urobit test este v nedelu. Pojdem k dr. az v utorok poobede aj tak tam musim zajst po vymenny listok do Sanusu. To uz bude 7.den, tak uvidim ako to bude pokracovat. Ci sa MS spusti alebo nie. Aby tam nebol nejaky iny problem. Citala som, ze moze byt BT vysoka aj v pripade zapalu. Som z toho nejaka zmatena. 🙂

lucizaji
22. lis 2019

@nina004 já test negativní, MS taky nikde (dnes jsem ti mela dostat), tak nejspíš dorazí zítra? Kdo ví 🤷‍♂️😀. Jen teda zatím ani nemám žádne pms příznaky, žádné akné, žravou, nic... To tělo si se mnou tenhle měsíc nějak hraje 😵😀

katerina_j
22. lis 2019

Ahoj, tak já dneska 2.DC 🤷‍♀️🙂

nina004
23. lis 2019

Tak ja dnes 1DC a pritom to tentokrat vyzeralo tak nadejne :/

elviraa
23. lis 2019

@lucizaji Tak konečně píšu... Na utz jsem šla nakonec sama, po téměř 2 hodinách od času objednání. Chlap se asi bál víc než já 😀 Čekání mi nepřidalo, bylo mi zle už od rána... Srdíčko bylo a bilo ❤ Myslela jsem si, že ho i uslyším, nevím proč jsem si myslela, že to mívají nahlas 🙂 Bohužel mi stále haproval vyšší tlak, tak jsem skončila v nemocnici na pozorování... Testy všechny ok, mimčo ok, tak jsem šťastná! 🙏 Jen ten plyn budu muset ještě ubrat... Další utz mám až před Vánoci. Hlavně, ať je vše v pořádku, to je vše co si přeju... Co ty? Co test aktuálně? 🙂

lucizaji
23. lis 2019

@elviraa můj chlap tenkrát taky na UTZ nebyl, ale na 1.screening ho určitě vezmi, to je fakt něco 🥰. Můj chlap je odjakživa tvrdak, ale tady byl namekko 🙈😀🥰.. Jinak je dobře, že Tě radši hlídají, naštěstí vše ok a bude vše v pořádku..💗..jen Tě teda asi úplně neuklidnim, ale tenhle strach už tě nikdy nepustí 😀💗. A co stále se držíš a nezvracelas? 😀🙏😀 A já, no jako, nevím Ti, 2.den zpoždění (a to jsem to vždy měla jak hodinky)test negativní, podbrisek mě bolí, sama nevím co je semnou 🤔😀 zarekla jsem se, že teď už testovat nebudu.. Buď MS přijde, nebo testnu za pár dní.. Tak uvidíme 😀🤔

lucizaji
23. lis 2019

@katerina_j
@nina004
Holky, další měsíc bude určitě ten správnej, budou Vánoce, čas klidu a lásky, to určitě bude ten správnej měsíc pro Vás 🤗. A aspoň víte na čem jste 🤷‍♂️🙈.
Já 2.den zpoždění a test negativní 🤷‍♂️🤪😀

klarka36
24. lis 2019

Holky já jsem 2.DC😢....dostala jsem to ještě o den dřív, takže všechny naděje skončily s předstihem......snad bude vánoční měsíc milosrdnější😍......Ale nějak mi nesedi, že by LF měla být každý měsíc stejná....Minulý měsíc 14dní, teď jen 13dní. Vím to podle BT. Co bude pristi měsíc? Nerada bych v prosinci prošvihla ovulaci......

fafetka
24. lis 2019

Ach ti mne mrzí holky 😔ale přesně jak píše @lucizaji Vánoční čas před námi! Čas zázraku 🥰to pude! Já ještě čekám. MS by měla dorazit 2.12. Tak to mám ještě dloooouhej čas na to vůbec zkoušet test. Teď se to zas vlece...🤪

elviraa
24. lis 2019

@lucizaji To už má v plánu sám 🙂 I kdyby ne, dokopu ho 😀 Jo, jsem taky ráda, beru to pozitivně v tom, že mě proklepli už teď a vím, že všechny hodnoty jsou fajn. A umím si představit, že význam slova "stres" ještě neznám, ale poznám 😀 🙊 Doma si to předelegováváme a naši hodně pomáhaj... ❤ Hafíci se u mě drží, spí namáčklí na mně, taky je to podpora. Jinak stále držím a nezvracela jsem! Jsem se zařekla, kousla a nic! 👍 Nevolnosti jsou teď snesitelnější, ale jíst musím pořád... Chlap mi říká "melounku".,.. nevím co vymyslí později 😀 Držím palce, ať test zpozitivní 🙂 Výdrž teda máš, já nevydržela 🙂 Dej vědět 🍀

juliemichal
24. lis 2019

dám to ještě tu hah 😀 vidíte něco,nebo ne? 😀 😀
dnes 12 dnů po IUI a 13 dnů od vpichu ovitrelle,bádám zda mám vysadit utroš nebo ne 😀

elviraa
24. lis 2019

A vám všem holky, tady držím palce na ty vánoční zázraky... Čtu vše, držím palce!! A těším se na dvoučárkové testy 😉 🍀 🍀 🍀

elviraa
24. lis 2019

@juliemichal Já teda nevidím nic, ale tobě to foťák na mobilu bere blbě, že? Co vidíš ty na vlastní oči? 🙂

juliemichal
24. lis 2019

@elviraa no já mám doma strašné šero ☹ ☹ tak proto mi to bere fakt špatně ☹ jinak přes den mi to bere krásně hah 😀 😀
na vlastní oči tam asi něco pidi midi vidím,ale nevím nejsem si jistá,tak proto jsem se chtěla poradit i tady hah 😀 😀 protože bych měla vysadit utroš,ale nevím kdy,ale po vysazení mi dojde ms až za 5 dnů ☹ tak nechci dlouho čekat na další ms 🙂

lucizaji
24. lis 2019

@elviraa přesně, dokopej!! 😀💗A to rozhodně, lepší to mít pod palcem, než pak řešit nějakej průšvih, kterej se třeba mohl podychytit hned v začátku 🙏💗. Jinak jako stres, to samozřejmě nechci znehodnocovat stres bez dětí, ale s těma detma to je pak úplně novej level 😵😀😀😀. Jinak se opravdu nech hýčkat!! Máš necelých 9 měsíců, pak už to bude všechno hlavně na Tobě, teď máš pravo se válet, bejt opecovavana a jen si diktovat, tak toho patřičně využij!! 😀😀 A ty zvířata jsou stejně kouzelný, viď, jak to vycítí? 💗 Jinak melounku už teď ? 😀😀 To asi bude hodně koukat, co teprve přijde 😀😀😀. Jinak hlásím, že u nás se zatím sourozenec nekoná, ale beru to asi jako znamení, poslední 3 noci mala proplakala, nejspíš reakce na očkování, takže v 9 jde spát, v 10 pláč, v 11 pláč, o půlnoci definitivní budíček, následně záchvat v obýváku, pak se uklidní a chce si hrát a do 4 do rána nezamhouri oko ani omylem.. Takže já začínám vypadat jako zombie a to byl víkend a střídali jsme se s chlapem 😵🙈😀. Doufám, že se malá umoudri a v týdnu, kdy k ní musím vstávat jen já, už to pomine a zas začne spát tak, jako spala od narození do teď = celou noc🙏😵😀.. Takže říkám, nejspíš osud, tohle bych asi fyzicky nedala, takhle být co hodinu vzhůru a být do toho ještě unavená z těhotenství. Takže beru to sportovně, prosinec si užiju se svařákem u prazskyho stromečku, následně se ovíním na pracovním večírku a pak se dej vůle boží 😀💗.. Ale samozřejmě, že mě ta MS nasrala, doslova, ne že ne 😀.. Ale když už přišla, je toho potřeba patříčně využít 🤷‍♂️😀😁

lucizaji
24. lis 2019

Tak i já jedu novej cyklus 😀🤷‍♂️😁. Tohle je kvůl chlapovi určitě, u první byl naštvanej, že jsme se ani pořádně nestihli snažit, malá se povedla doslova napoprvé, tak teď to chce asi napravit 🤷‍♂️😀.. Zatím se z toho nijak nehroutim.. Říkám si, možná je to i váhou? U malý jsem měla o 20kg víc 🙈😵😀.. Tak to tělo bez pěkný zásobičky tuku možná reaguje jinak, navíc jsem tenkrát byla po 8letech brání HA a teď ji od 1. těhotenství neberu, no je semnou všechno jinak, tak uvidíme, jak to bude teď 🤗.

katka22688
25. lis 2019

Ahoj holky, to čakaní mi leze už na hlavu... Dnes 19DC. No mam z toho dobrý pocit, pocit že to asi klaplo... Co vy, aký máte deň?

elviraa
25. lis 2019

@lucizaji Beru to tak. Zase se ví, že je vše ok, že je to prosperující a po hodnotách v pořádku. Jsem si nikdy nemyslela, že to bude takový hukot! Hýčkání, to nevím 😀 ale je fakt, že kolikrát než bych vstala, prostě si řeknu. Aspoń v tomhle se šetřím. A snažím se se nehonit, delegovat a dávat víc nohy hore 🙂 Zvířata jsou boží, je to úleva a musím říct, že v nemocnici jsem bez nich byla jak bez nohy.. Teď mi na té mojí leží jeden a hlídá mě z gauče druhý... 🙂 Melounek už teď... 😀 Snad mě pak nebude jako vorvaně tahat jako člen greenpeace do moře 😂 Mno, tak takhle (ne)spat, tak by mě šlehlo... Snad se to u vás srovná a zase se vyspíte 🙂 Ale jo, koho by ta MS nenasrala... O to víc ale pak budeš mít chlapa načepejřenýho :D To budou právě ty vánoční zázraky... punč, cukroví, mejdany... a pak dvě čárky z toho volnýho průběhu 🙂 🍀

majili
25. lis 2019

Já jsem 7 DPO a mám silnej pocit, že to pravdu zase nevyšlo, protože jsem dneska tak náladová a pořád mě cokoliv vytáčí, takže klasika PMS 😂

elwe
25. lis 2019

@majili jsme na tom podobně, já dnes 6 DPO. Ale naopak nepociťuji nic, až mě to znervózňuje, i když vím, že je ještě brzo 🙃

katka22688
25. lis 2019

@majili 🙂 to ja jsu každý deň protivná, náladová 🙂 ale neeee snažím se byt fajn no někdy to proste nejde... Ešte ktomu mě bolí pata, jsu objednaná na ortopédiu ale to budu chtít snímok s rng a to určite zatím ne podstúpim...tak jen pajdam a nadávam jak to bolí

pro89
26. lis 2019

Tak u mě tento zase nic 😞 už jsem z toho hodně v háji a nevím jak proti tomu bojovat . Rok snažení 1x ZT a 1x biochemický těhotenství 😢

terulie94
26. lis 2019

Ahoj holky! Tak já se Vám daří? Já jsem si tento měsíc dala od koníka a přemýšlení nad mimi fakt oraz.. Neřešila jsem to vůbec! A včera měla dojít MS a nic. Každopádně jsem už týden na antibiotikách, tak si myslím, že to bude spíš tím.. Každopádně naděje umírá poslední 🤗

katka22688
26. lis 2019

@pro89 to me teda mrzí, bude znieť šilene ale... Dat si na istú dobu pauzu, neřešit ovulaciu, neřešit deň cyklu proste úplne vypustiť. Nájsť si jinu zábavu, výlety, naučiť se něco nové.. Prostě myšlienky smerovať Jinam...vim ze se mi to řekne, no vravím zo skúsenosti... Držím palce!

@terulie94 kdy začínaš testovať? Vyzerá to zaujimave I když atb je svinstvo a může se stat ze ti bude meškať mrcha... No i tebe držím palce

majili
26. lis 2019

Tak jsem dneska byla na preventivce na gynde a dostala jsem zadanku na krev na hormonalni profil a pritel na spermiogram. Rikala sice, ze u zdravych paru je to ten rok, ale ze to vetsinou po tom pul roce resit zacina, tak ze pozvolna zacneme 😊 ale treba uz to ani nebude treba a nedostanu to 😁

Strana