Tento měsíc už to vyjde - pojďte se přidat.
Ahoj všichni 😊 je tady někdo kdo se bude tento měsíc znovu snažit ? 🙃 Pojďme si ten čas společně zpříjemnit a hlavně zkrátit ,a citit ,že v tom nejsme sami ♥️ já jsem momentálně 6DC ,jak jste na tom vy ? 😊😊😊
@karkulka1283 tak ted uplne nechapu odpoved 😃
Ja jsem prave psala,ze tvrzeni,ze kdyz je zene blbe atd., tak bude tehotenstvi v poradku,je blbost. A sebe jsem uvedla jako priklad.
Ahoj, tak já se taky přidám . Snažíme od prosince a v květnu ZT v 7tt. Začli jsme hned po šestinedělí a to teď . Teď druhy měsíc do sebe sypu fertipronu . Dnes jsem 26 DC a mám 5 dni do MS . Příznaky zatím žádné , ale ani na MS touhle dobou už mě pobolivaji prsa. Zarekla jsem se, ze vydrzim do MS s testem děsím se zase jedné čárky , ale zároveň to čekání je šílený 😞
Tak holky já asi jedu zítra od znova, odpoledne sem začala špinit, takže tipuju že ráno dojde mrcha 😔😔
@pro89 Tak to očekáváme nebo spíš neočekáváme má stejně. Tak snad najdeme obě //
@patmouse To je fuk, očividně se nechápeme 😂😂😂
@raffal12 že? Pořád se na něco čeká... na ovulaci, na test, na menstruaci 🤣
Prave dopijam svoj ranny kontryhelovy caj a mam pocit, ze uz ho mam plne zuby 😁 Snad tam cim skor najdem //, aby som sa ho mohla konecne na nejaku dobu zbavit 😂😂
tak holky,nějaké novinky?já jsem dnes 6 dnů po IUI a 5DPO,nějak se to strašně vleče 😀 😀
Přidávám se, pokoušíme se o první miminko, teď to bude 4. měsíc a jsem 4 DPO, tak už zase intenzivně pročítám všechny diskuze a hledám informace. Vím, že to není žádná dlouhá doba, ale mám kolem sebe jenom všechny lidi, kterým to vyšlo napoprvé, tak to zatím bylo 3 krát zklamání a ty testy se teď bojím dělat, aby tam zase nebylo čisto bílo.
@karkulka1283 mě vždycky před MS boli prsa a tentokrat nic ... ale takový ten vnitřní pocit , si mysli ze zase nic 😞
Já mam 1 den zpoždění, ráno mi přišlo, že vidím na testu ducha - měla jsem později ovulaci. Zítra má manžel narozeniny, tak jsem zkusila teď udělat digitální, byl by to super dárek a je tam minus 😞 tak mi to úplně zkazilo náladu 💁♀️ Tak uvidíme, co z toho bude. Vnitřní pocit mi říkal, že by to vyjít mohlo, ale ...
Já jsem pila od 1 DC do ovulace maliník a kontryhel, pak popíjím ještě střídavě meduňku, šalvěj a heřmánek a navíc mám ještě kapky kúru K05 od Naděje na harmonizaci ženských reprodukčních a hormonálních funkcí. Jím hodně vitamínů a minerálů (B-komplex, C, E, zinek + selen, hořčík, kyselinu listovou). Už druhý měsíc si měřím bazální teplotu a ty grafy mám naprosto ukázkový (mám pravidelný cyklus 31-32 dní a ovulace teď byla v těch dvou cyklech 18. a 19. den). Navíc mám i ten hlen, podle kterýho to taky dost jednoznačně můžu poznat. Když to takhle sepisuju, tak si připadám trochu jak šílenec 😀
@katerina_j digitální se ukáže pozitivní až pokud je jich 25 a vyšší , pokud mas na testu ducha a není falešný bude to ještě nízký tak ještě nezoufej 🙂
@pro89 tak to mi nedošlo, že má nižší citlivost, přitom to vím 😁 tak už zase jedu na vlně euforie 😂 je to strašnyyyy
Tak bohužel, já zase na začátku cyklu...😔
Sice už jednoho uličníka doma máme, ale biologický hodiny tikají po druhým, takže mám zase náladu pod psa 😔
Holky gynex sem brala, chtěla bych zkusit tentokrát nějaké ty čaje - doporučíte mi něco konkrétního, třeba z dr.maxe, abych mohla objednat společně s léky? 🙂
@elviraa jasne no, clovek se tesi a chtel by to hned a kdyz to nejde, tak se z toho stane spis takovej strach. Taky jsem si predstavovala, ze se to podari na prvni pokus a planovala to, aby se mi to hodilo kvuli praci a podle toho, co by melo byt miminko za znameni a podobne a ted je to proste hlavne at uz prijde kdykoliv a bez ohledu na cokoliv.
Ahoj holky! O mimi se snažíme od května a pořád nic.. Vím, je to krátká doba.. Proto se snažím na to moc nemyslet a nechat tomu volný průběh 🙃 Tento měsíc jsem nasadila bylinky a od ovulace mě pořád bolí a pne podbřišek. O bolesti v kříži ani nemluvím, protože si asi do práce donesu polštářek pod záda 😁 Tři dny mě bolí prsa a do menstruace to je ještě týden.. Takže očekávám silný menzes a doufám v mimi 😍

@patmouse To neznamená že když je ženě špatně že je pravděpodobnější že bude vše v pořádku ;)