icon

Tento měsíc už to vyjde - pojďte se přidat.

raffal12
18. říj 2019

Ahoj všichni 😊 je tady někdo kdo se bude tento měsíc znovu snažit ? 🙃 Pojďme si ten čas společně zpříjemnit a hlavně zkrátit ,a citit ,že v tom nejsme sami ♥️ já jsem momentálně 6DC ,jak jste na tom vy ? 😊😊😊

karkulka1283
21. říj 2019

@patmouse To neznamená že když je ženě špatně že je pravděpodobnější že bude vše v pořádku ;)

patmouse
21. říj 2019

@karkulka1283 tak ted uplne nechapu odpoved 😃
Ja jsem prave psala,ze tvrzeni,ze kdyz je zene blbe atd., tak bude tehotenstvi v poradku,je blbost. A sebe jsem uvedla jako priklad.

pro89
21. říj 2019

Ahoj, tak já se taky přidám . Snažíme od prosince a v květnu ZT v 7tt. Začli jsme hned po šestinedělí a to teď . Teď druhy měsíc do sebe sypu fertipronu . Dnes jsem 26 DC a mám 5 dni do MS . Příznaky zatím žádné , ale ani na MS touhle dobou už mě pobolivaji prsa. Zarekla jsem se, ze vydrzim do MS s testem děsím se zase jedné čárky , ale zároveň to čekání je šílený 😞

dareenn
21. říj 2019

Tak holky já asi jedu zítra od znova, odpoledne sem začala špinit, takže tipuju že ráno dojde mrcha 😔😔

karkulka1283
21. říj 2019

@pro89 Tak to očekáváme nebo spíš neočekáváme má stejně. Tak snad najdeme obě //

karkulka1283
21. říj 2019

@patmouse To je fuk, očividně se nechápeme 😂😂😂

minareta
21. říj 2019

@raffal12 my se taky snazime, druhy mesic, ted me nekdy ceka ovulace, tak jsem zvedava. Uz mame doma rok a pul starou cacorku, na kterou jsme cekali rok a pul, tak doufam, ze podruhe to tak dlouho nebude 🙈
Jak jste na tom?? 🤗

nina004
Autor odpověď smazal
raffal12
autor
21. říj 2019

@dareenn držím palce aby mrcha nedošla 🤗 @minareta my se snažíme od ledna po spontánním potratu v 7tt a od té doby nic :/ jinak děti ještě nemáme ...věřím že když si tady budeme dodávat sílu bude to všechno lepší ,🥰

minareta
21. říj 2019

@raffal12 tak moc drzim palce ✊ a kdy budes testovat? 😊 nebo cekas jestli nedorazi ms?

raffal12
autor
21. říj 2019

@minareta já jsem teprve 9DC čekám na ocílku teprve 🤐 taky moc držím palce 😇 pořád jen čekat 😂

katerina_j
22. říj 2019

@raffal12 že? Pořád se na něco čeká... na ovulaci, na test, na menstruaci 🤣

nina004
22. říj 2019

Prave dopijam svoj ranny kontryhelovy caj a mam pocit, ze uz ho mam plne zuby 😁 Snad tam cim skor najdem //, aby som sa ho mohla konecne na nejaku dobu zbavit 😂😂

juliemichal
22. říj 2019

tak holky,nějaké novinky?já jsem dnes 6 dnů po IUI a 5DPO,nějak se to strašně vleče 😀 😀

majili
22. říj 2019

Přidávám se, pokoušíme se o první miminko, teď to bude 4. měsíc a jsem 4 DPO, tak už zase intenzivně pročítám všechny diskuze a hledám informace. Vím, že to není žádná dlouhá doba, ale mám kolem sebe jenom všechny lidi, kterým to vyšlo napoprvé, tak to zatím bylo 3 krát zklamání a ty testy se teď bojím dělat, aby tam zase nebylo čisto bílo.

zuzacec
22. říj 2019

@nina004 já ho piju asi jen týden a už ho mam taky plné zuby. Když ho vařím , tak už citim tu chuť😷🤢 a vůbec se mi ho nechce pít :D Naopak maliník mi chutná 😀 ( cetla jsem , ze nejlepší je kombinace obou🙂))

pro89
22. říj 2019

@karkulka1283 mě vždycky před MS boli prsa a tentokrat nic ... ale takový ten vnitřní pocit , si mysli ze zase nic 😞

katerina_j
22. říj 2019

Já mam 1 den zpoždění, ráno mi přišlo, že vidím na testu ducha - měla jsem později ovulaci. Zítra má manžel narozeniny, tak jsem zkusila teď udělat digitální, byl by to super dárek a je tam minus 😞 tak mi to úplně zkazilo náladu 💁‍♀️ Tak uvidíme, co z toho bude. Vnitřní pocit mi říkal, že by to vyjít mohlo, ale ...

nina004
22. říj 2019

@zuzacec Skusim kupit ten malinik a zmiesat to. Mne uz je blbo, ked ten caj citim 😂

majili
22. říj 2019

Já jsem pila od 1 DC do ovulace maliník a kontryhel, pak popíjím ještě střídavě meduňku, šalvěj a heřmánek a navíc mám ještě kapky kúru K05 od Naděje na harmonizaci ženských reprodukčních a hormonálních funkcí. Jím hodně vitamínů a minerálů (B-komplex, C, E, zinek + selen, hořčík, kyselinu listovou). Už druhý měsíc si měřím bazální teplotu a ty grafy mám naprosto ukázkový (mám pravidelný cyklus 31-32 dní a ovulace teď byla v těch dvou cyklech 18. a 19. den). Navíc mám i ten hlen, podle kterýho to taky dost jednoznačně můžu poznat. Když to takhle sepisuju, tak si připadám trochu jak šílenec 😀

pro89
22. říj 2019

@katerina_j digitální se ukáže pozitivní až pokud je jich 25 a vyšší , pokud mas na testu ducha a není falešný bude to ještě nízký tak ještě nezoufej 🙂

katerina_j
22. říj 2019

@pro89 tak to mi nedošlo, že má nižší citlivost, přitom to vím 😁 tak už zase jedu na vlně euforie 😂 je to strašnyyyy

elviraa
22. říj 2019

@majili Jsme na tom uplne stejne, taky 4DPO 🙃
Jinak vsichni uz deti okolo me maji...

@nina004 Ja si naordinovala bylinny caj od Energy ke Gynexu.. A tesim se, az uplyne tritydenni doba... Uz mi nechutna 😁

majili
22. říj 2019

@elviraa kolem me prave taky vsichni maji nebo zrovna otehotnely. Jako kazdy mesic si rikam, ze ted uz se to povede, ze uz tam to miminko bude, tak snad se zadari tentokrat. Jak dlouho se snazite vy?

dareenn
22. říj 2019

Tak bohužel, já zase na začátku cyklu...😔
Sice už jednoho uličníka doma máme, ale biologický hodiny tikají po druhým, takže mám zase náladu pod psa 😔
Holky gynex sem brala, chtěla bych zkusit tentokrát nějaké ty čaje - doporučíte mi něco konkrétního, třeba z dr.maxe, abych mohla objednat společně s léky? 🙂

nina004
22. říj 2019

@dareenn Ach 😕 Tak snad sa to podari nabudce.... Najhorsie je to neustale cakanie. Ja pijem kontryhelovy caj a baby spomonali este malinik. Ale kupujem ho v bio strave, neviem ci maju aj v dr. Max.

elviraa
22. říj 2019

@majili No nikdy mě nenapadlo, že to bude takové... Si to člověk idealizuje a skutečnost je jiná 😒 Od listopadu 18 se nechráníme, nechávali jsme to na přírodě... V září to biochemické, tak se teď snažím jít tomu trošku naproti...Samozřejmě těhotenské příznaky mám co měsíc 😎

majili
22. říj 2019

@elviraa jasne no, clovek se tesi a chtel by to hned a kdyz to nejde, tak se z toho stane spis takovej strach. Taky jsem si predstavovala, ze se to podari na prvni pokus a planovala to, aby se mi to hodilo kvuli praci a podle toho, co by melo byt miminko za znameni a podobne a ted je to proste hlavne at uz prijde kdykoliv a bez ohledu na cokoliv.

terulie94
23. říj 2019

Ahoj holky! O mimi se snažíme od května a pořád nic.. Vím, je to krátká doba.. Proto se snažím na to moc nemyslet a nechat tomu volný průběh 🙃 Tento měsíc jsem nasadila bylinky a od ovulace mě pořád bolí a pne podbřišek. O bolesti v kříži ani nemluvím, protože si asi do práce donesu polštářek pod záda 😁 Tři dny mě bolí prsa a do menstruace to je ještě týden.. Takže očekávám silný menzes a doufám v mimi 😍

elviraa
23. říj 2019

@majili Presne tak.. Jeste ke vsemu resim genetiku a vvv... Jinak to mam stejne jako ty 😁 taky jsem si vybrala znameni, skvele mi to vychazelo i v praci... A nic.
Snad se nam ted zadarilo, vid? 🙃

Strana