Tento měsíc už to vyjde - pojďte se přidat.
Ahoj všichni 😊 je tady někdo kdo se bude tento měsíc znovu snažit ? 🙃 Pojďme si ten čas společně zpříjemnit a hlavně zkrátit ,a citit ,že v tom nejsme sami ♥️ já jsem momentálně 6DC ,jak jste na tom vy ? 😊😊😊
@fafetka Tak ať je brzo líp ;)
@katerina_j Držím palce, ať to dobře dopadne ;)
Tak dnes měla přijít MS a zatím nic břicho poboliva, ale nic ... jinak ti mívám jak hodinky ráno . Na testu bych možná řekla , ze je duch ale nevím jestli to není ryska nebo ho vidím protože chci 😞
Na tom druhém ho vidím, tak ať sílí..🍀😉
Děkuji moc , v květnu mám za sebou ZT tak doufám, ze tentokrat to dopadne dobre 🙂
Tak co, holky, jak jste na tom? Ja mam dlouhe cekani pred sebou 🙈 budu zkouset test az pristi nedeli 😉
Tak jsem to napsala blbě 😂 myslela jsem když je 15DC pozitivní ovu test, 16dc ovu tak 17dc je 1dpo? Takhle? Jsem už v tom nějaká zamotana😂
tak holky,dnes 12 dnů od vpichu ovitrelle,11 dnů od IUI a 10DPO 😀 😀 snad ovitrelle nesílí a je to těhu jak si myslíme s @fafetka 😀 😀
Tak holky my máme smůlu 😢 😢.....konečně jsem si koupila nový teploměr a dneska ráno už jen 36,6......a teď už se začíná rozjíždět i MS.....Držím Vám palce ať dopadnete líp!🍀
@juliemichal Držím palečky, to vypadá nadějně😉
@klarka36 moc děkuji,kéž by ♥ ♥

@katerina_j tak jeste budu drzet pesti a informuj 😊