icon

Tento měsíc už to vyjde - pojďte se přidat.

raffal12
18. říj 2019

Ahoj všichni 😊 je tady někdo kdo se bude tento měsíc znovu snažit ? 🙃 Pojďme si ten čas společně zpříjemnit a hlavně zkrátit ,a citit ,že v tom nejsme sami ♥️ já jsem momentálně 6DC ,jak jste na tom vy ? 😊😊😊

pro89
28. říj 2019

Ahoj holky, tak u mě krásné pozitivní testy a včera lehounky krvácení . Jela jsem radši na pohotovost po tom potratu a neslo nic vidět a hcg jen 6. Dneska silné bolesti jako MS 😢 test sice pořad lehce pozitivní , ale myslím ze bude hotovo 😢 sice se to ještě nerozjelo , ale moc naději si nedávám 😢

fafetka
28. říj 2019

@pro89 oh to je mi tak lito!😢bohužel ti nechci dávat falešný naděje, pokud hcg bylo z krve 6a i tt slábne nevypada to dobre😔na druhou stranu prý po takovýchto událostech je tělo “pohnojeno” a zadní se velmi brzy znovu a lépe. Moc na tebe myslím!🍀🍀🍀🍀drz se

fafetka
28. říj 2019

Jinak jsem teda nevydržela a testla. 10DPO, 4dny před ms, testy 10slunicko. Myslím ze velký prd🤷🏻‍♀️

nina004
28. říj 2019

@fafetka Ahoj, ja tam bohuzial nic nevidim. 😑

@pro89 Ahoj, je mi to strasne luto. Ja som to mala takto minuly mesiac. Nejaka malinka nadej tam este je, ale ak by to nevyslo tak drzim prsty do dalsieho snazenia. Verim, ze sa vytuzeneho dietatka urcite dockate 🍀

pro89
28. říj 2019

@fafetka @nina004 moc dekuju , na toto těhotenství jsem po potratu čekala 5 měsíců 😢 MS zatím boli dost, ale nerozjela se tak v hloubi duše pořad doufám , i když asi vím jak to dopadne 😢

juliemichal
28. říj 2019

tak dnešní,ve skutečnosti už to je reguální čárka,ale ještě dálnice ne 😀

nina004
28. říj 2019

@juliemichal Blahozelam 🙂 nech len krasne miminecko rastie 👣👣👣

juliemichal
28. říj 2019

@nina004 moc děkuji ♥ ♥ mám i lepší fotky 😀 😀 snad,to tam půjde líp vidět ♥ ♥

fafetka
28. říj 2019

@juliemichal paráda! Gratuluju!❤️

juliemichal
28. říj 2019

@fafetka děkuji zlatíčko a teď ty ju?ať jsme spolu těhulky ♥ ♥ stále na tebe myslím ♥ ♥

elviraa
28. říj 2019

@pro89 Moc mě to mrzí ☹
@fafetka Zkoušela jsem to taky, 10 DPO, 5 do MS, sněhobílý... 🐧

fafetka
28. říj 2019

@elviraa no to jsme na tom stejně 😉

pro89
28. říj 2019

Dekuju holky , MS se zatím nerozjela na plno , ale velký naděje si nedělám 😢

fafetka
28. říj 2019

@juliemichal jsi miláček ale fakt si myslím ze tentokrat zase nic🤷🏻‍♀️ Ale neva. Počkám si a jednou to snad vyjde😉držím pesti a těším se na tvůj sílící testik🍀

juliemichal
28. říj 2019

@fafetka děkuji zlatíčko moje ♥ už mám jen poslední dr max tak si zajdu zítra pro mamatesty,na dr maxu jen slabý duch na mamatestu už reguální čárka hah 😀 takže dr max nemůžu porovnávat 😀 😀

majili
28. říj 2019

@pro89 to me moc mrzi. Ja se tak tesim na ty dve carky, ale pak kdyz to takhle ctu, tak vidim, ze neni vyhrano, chce to brat asi hodne strizlive ze zacatku, jenze kdyz se na to clovek tak tesi, tak to asi neni nic lehkyho 😔

majili
28. říj 2019

@fafetka mne se teda zda, ze na tom plastovem neco vidim

juliemichal
28. říj 2019

@majili nejsi sama,taky na tom plastovém u @fafetka vidím 🙂 🙂

juliemichal
28. říj 2019

@fafetka je tam 😀 sice slabší než jsem měla včera já,ale je tam 😀 😀 koukej ♥ ♥

majili
28. říj 2019

@juliemichal a vidim to i na tom hornim obrazku na tom testu v tom plastovem drzatku. A moje testy jsou ciste jako slovo bozi, tak to dokazu posoudit 😁

juliemichal
28. říj 2019

@majili no tak to je fakt,tam ho taky vidím 😀 😀 kolik jsi DPO?já prvního těhu ducha měla asi včera to jsem byla 10DPO a 11 dnů od IUI,dnes jsem 11DPO a 12 dnů po IUI 🙂 a před 7 dny jsem krvácela při utření a od té doby mi je denně na blití,toto vůbec neznám 😀

majili
28. říj 2019

@juliemichal jsem 10 DPO (dostat to mam patek nebo sobota), ale uz jsem psala vys, ze to moc nadejne nevidim, protoze mam svoje klasicke naladicky pred prichodem menstruace. Pritele bych nejradsi nervama zakousla, jak me uplne vsim vytaci 😂

juliemichal
28. říj 2019

@majili haha haha tak to samé mám teď i já 😀 😀
já mám dostat ms ve čtvrtek anebo v pátek,tak uvidíme,testy už doma nemám,jen dr max na kterým dnes byl jen stín,ale ten není moc kvalitní,kvalitnější je ten mamatest anebo to plastové sluníčko,ale ani jeden z nich nemám haha haha 😀
a na dušíka u tebe je ještě čas,stále držím palečky ♥ ♥

majili
28. říj 2019

@juliemichal ja ted zkousim na stridacku jeden den mamatest a dalsi dr.maxe 😊 no jeste jich par mam. Mam tady i ten digitalni clear blue, ale ten pouziju az potom, co uvidim par dni ducha 😁 Resim ted prave i to, ze mam jit v listopadu k doktorce na preventivku rocni, tak jestli uz po ni chtit nejaky vykony a nechat si neco otestovat. Zkousime teprve od cervence, ale rikam si, proc se nenechat proklepnout rovnou nez cekat rok treba a pak teprve resit treba nejaky pripadny prekazky.

juliemichal
28. říj 2019

a tady ještě sluníčka,spodní dnešní,vrchní včerejší 😀 takže sílí i sluníčko ♥ ♥

@majili no já bych se asi nechala prozkoumat hah,třebas si nechat nabrat ten hormonální profil nebo něco 🙂 🙂 do clostilu bych šla asi nějak v lednu? 🙂

majili
28. říj 2019

@juliemichal sili, vidim to tam pekne ❤

Asi si ten hormonalni profil necham udelat, ale podle mereni bazalnich teplot a jednou i testovani testama bych rekla, ze u me ovulace probiha docela ukazkove 18 nebo 19 DC, i menstruace chodi pravidelne 31-32 uz par let, takze bych asi uplne nerekla, ze to bude problem tohle. Spis me napada nejaka autoimunita nebo alergie na sperma nebo problem u pritele treba nebo neco takoveho 🤷🏻‍♀️ a nebo proste jen musime pockat. Taky spolu uplne nejak ve velkym meritku nespime, ale ted jak se snazime, tak aspon pred tou ovulaci bych rekla, ze dostatecne.

juliemichal
28. říj 2019

@majili no já mám alergii na sperma,tak proto jsme museli jít znova do IUI jak u Matea,víš jak se pozná?když se partner do tebe ehmm tak tě svědí celý spodek a i vevnitř,máš něco takového?
potom spermio je taky dobrý nápad,ale zase ty 3 měsíce je nic moc co se snažíte tak vůbec netuším jestli by udělala spermio,jedině,že by sis přidala těch 9 měsíců a řekla by si,že se snažíte rok,to by dr nepoznala jak dlouho se snažíte 🙂

majili
28. říj 2019

@juliemichal tak tovej problem nemam, ze by me to svedelo nebo palilo, to jsme uplne v klidu. Tak to mozna taky nebude problem.

Nekde jsem videla, ze to spermio delaji i zadarmo bez zadanky, tak nevim, jestli jsem to nejak blbe vykoukala nebo jsem to videla dobre. Otazka je, jestli do toho pritel pujde, ale rekla bych, ze jeste tak mesic nebo dva a bude chtit jit i sam. Tvrdi mi teda, ze pred xx lety na tom byl, protoze jeho bratrancovi zjistili, ze je neplodny, a ze je to nejake dedicne a ze mel vse v poradku, ale uplne nevim, jestli mu to verit 😂 on toho obcas nakeca 😂

juliemichal
28. říj 2019

@majili tak tomu bych asi taky nevěřila,ale nevím nevím hah 😀 nevím proč by na to šel,když se jednalo o bratránka 😀 a víš jací jsou chlapi,já to vím,já to znám a přitom skutek utekl 😀 😀
no nevím jak to je v caru,jestli dojdeš bez žádanky a řekneš,že chceš nechat udělat spermio tak jestli ti ho udělají?ale je fakt,že manželovi dělali bez žádanky,ale to jsme už chodili do caru.tak nevím jestli by ses nejdřív pak nemusela objednat do caru aby mu to spermio udělali anebo ne?

majili
28. říj 2019

@juliemichal nasla jsem to, ze v Heliosu v Brne by to meli delat i bez zadanky, jen se objedna. Tak uvidime. Ja si porad rikam, ze i kdyz je to chvilka, co se snazime, tak je asi lepsi vedet nejaky potize hned a resit, nez to absolvovat az po roce treba.

Strana