Tento měsíc už to vyjde - pojďte se přidat.
Ahoj všichni 😊 je tady někdo kdo se bude tento měsíc znovu snažit ? 🙃 Pojďme si ten čas společně zpříjemnit a hlavně zkrátit ,a citit ,že v tom nejsme sami ♥️ já jsem momentálně 6DC ,jak jste na tom vy ? 😊😊😊
@juliemichal Já tohle měla při biochemickém... když jsem začla špinit, test byl ještě silnější.. Holt u nás nebyl ten správný čas a nebyl ani u tebe... Je to holt boj.. a bude líp. Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... 😉
@elviraa no jo kočko,ale já ještě ani nešpiním ☹ ☹
a je fakt teď bude aspoň pohnojeno hah 🙂 🙂
máš pravdu,bude líp,teď se ve čtvrtek jdeme podívat na baráček,sice jen do podnájmu,ale pokud to klapne tak se budeme stěhovat a zase přijdu tímto na jiné myšlenky a třebas se fakt jednou zadaří a budeme mít tu vytouženou holčičku,když máme 3 kluky 🙂 ale prostě to bohužel bolí ☹
@juliemichal Já vím...Ale bude líp! Pokud to dobře neskončilo, ještě není konec... 😉 Třeba chce holčička do novýho 😎
@elviraa třebas ano,kdo ví 🙂 🙂 a na vesnici a ne do města hah 😀 😀
@juliemichal Však, tam je to nejlepší! Srnky chodí dávat dobrou noc a je tu přívětivěji.. a ten čerstvý vzduch dělá divy 😉
@elviraa fakt? 😀 stěhujeme se tam i z mamkou do dvougeneračního domku 😀 😀
a ona tam bydlela 18 let a stěhujeme se do Dolní Lhoty,tam je fakt nádherně ♥ a těším se na Vánoce tam,fakt krása jak si vzpomínám když jsem byla malá a trávila u dědy dětství,Vánoce fakt nádherné ♥
Fakt! Máme je tu často, občas přeběhne zajíc... Tuhle jsem měla štěstí a viděla srnku i se srnčetem... To nabíjí ❤ Určitě nebudete litovat 😉
@juliemichal To je mi líto!...ale chápu tě, že už toho máš taky dost......Vypadalo to tak nadějně, člověk už je natěšený a zase spadne dolů..........ale myslím si, že pokud tomu ještě necháš volný prostor a nebudeš se na to upínat, tak to stěhování ti pomůže a můžeš být těhotná třeba na Vánoce.....to by byl krásný dáreček❤
@klarka36 máš pravdu třebas s tím baráčkem nám přijde štěstíčko 🙂 🙂 no objednám se do caru tady v Ově a doufám,že stihneme IUI příští cyklus 🙂 🙂 je to fakt škoda mno ☹
@juliemichal drz se holka, ono to vyjde! Jednou stopro 😉
Ja stale testuji a stale snehobilo 😊 ale porad verim. Dneska bych podle obvyklych scenaru mela zacit spinit, kdybych to mela dostat v patek a zatim nic, tak muzu jeste doufat. Prsa me dost boli z boku a vetsinou pred MS nebolivaji, tak aspon nejaky priznak 😁
@majili děkuji,snad ano ♥ ♥
@majili To sklamanie kazdy mesiac je strasne 😕. Vzdy som si myslela, ze to pojde, hned ako budeme chciet. A ono prd 😕 Ale verim tomu, ze ked sa to konecne podari, tak to bude o to krajsie a budeme si to vediet viac vazit 🙂 A dufam, ze sa vsetky cim skor stretneme v nejakej skupinke plnej mamiciek 🙂
Holky tak já byla včera na řezání znaminek, jedno v rozkroku, dva stehy a za týden bych měla mít ovulaci 😭 takže to zase tenhle měsíc nevypadá, ptž skrz ty stehy mám strach aby se mi nějak nerozjely při "akci" 😆😭😭
Achjo...ještě k tomu začalo první mládě zlobit ještě víc než do teď, moje máma když malého včera viděla tak mi říká jestli jsem si jistá že dva zvládnu, že ona z toho má nervy už teď a to ani nejsem těhotná...tak mě zase nahlodala 😔😔 druhé chci ale bojím se že bude takové jako syn a zhroutím se z toho psychicky i fyzicky 😏😔
@dareenn v klidu, muze mit treba jenom takovy horsi obdobi a nenech se nikym nahlodavat. Jestli miminko chces, tak to zvladnes a zadny hrouceni se. Mlade povyroste a bude rozumnejsi, nez se miminko narodi a tento mesic vynechate a dalsi to klapne. Hlavne zadny nervy v kyblu 😊✊ hlavni je byt zdrava a stastna mama a ne nejak vystresovanej uzlicek nestesti 😉
Holky, tak ja nevim ted vubec nic. Uprostred cyklu jsem zacala brat Drmek, nikde jsem se nedocetla, kdy ho mam zacit brat. Ovulaci jsem pravdepodobne mela 23.10. a MS bych mela dostat az za tyden, ale v nedeli vecer jsem mela na toaletaku trochu krve, v noci jsem trochu zaspinila a pak cely den nic, vcera vecer taky trochu zaspineni a opet nic 🤷🏻♀️ Jsem z toho jelen, asi to brzy dostanu, ale proc takove “mezicasy”? Neznate to nektera? Uz jsem z toho jelen 🦌😒
@majili držím pěsti do nového cyklu 🍀 mne dnes konci MS, tak začíná zábavnější část 😂
Baby tento mesiac bol nejaky prekliaty. Podarilo sa vobec niektorej najst //? 😶
@nina004 Mne, ale nevim co si o tom myslet. Poradite nektera? Mam doma vice druhu testu. Carky sili na vsech, ale zda se mi ze pomalu. Jsem 13 DPO. Nejsilnejsi jsou na Mamatestu. Tak nevim zda ty testy maji min barviva nebo je jeste brzo?...? Boli me břicho, prsa, v noci jsem moc nespala... Bojim se biochemickeho... ze spatne zkusenosti v zari... 😐

@elviraa nevím,ale vzdám to ☹ už mě to neba rok a 4 měsíce ☹ ☹ a vypadalo to tak krásně a ještě i dnes byl mamatest silnější než včera ☹ nechápu to ☹