Test negativní. Má někdo zkušenosti s opožděnou menstruací?
Zdravím všechny, chci se zeptat. Měl někdo podobně?
Menstruace byla cca 6.4. ovulaci jsem měla až 1.5. vyšel mi test. Ten den jsme šli na to aby jsme to podpořili. Ale test je negativní a MS nikde.🤷♀️
Tohle jsou pěkné pozitivní ovu testy, ale mít styk v den pozitivního testu je spíše málo. Je dobré to podpořit, jak píšeš, ještě aspoň další den. Mě kdysi můj gynekolog říkal, že spermie vydrží stejně jako vajíčko - 24 hodin. Možná můžou žít déle, ale otázkou je, zda mají ještě schopnost oplodnit vajíčko, zda jsou pohyblivé atd. Znáš spermiogram manžela? Pokud má hodně dobrý spermio, možná jo, ale pokud má horší, tak bych s tím nepočítala. V období PL dnů může být styk každý den, nejen ob den.
Tak jsem byla na gyndě. Děloha čistá, a cysta žádná. Tak jsem dostala prášky na vyvolání MS.
To můžou dělat léky na přivolání Ms
@lencaa11 Ale ovulaci jsem vždy měla většinou kolem toho 25/26 den v měsíci. A bolí mě vajecnik jako na ovu. Ovulaci už u sebe poznám právě.

Test ještě nebyl pozitivní možná by to chtělo ještě nějaký test na porovnání taky mohla bejt ovulace později + pár dní zpoždění není vždy od těhotenství někdy si tělo udělá svou cestou spermie vydrží podle toho jak jsou kvalitní řekla bych 2/3 dny ...pokud je těhotenství tak test ukáže i kdyby 👻