icon

Test ukázal ducha: Proč méně citlivý je přesnější?

lujhu
11. únor 2024

Testovala jsem 5.2. Zn.Livsane citlivost 25 a druhý den od Dr.max 10tkovy , ducha my ale ukazal ten livsane 😁 je to možný? Když 10tkovy má být správně citlivější ne?

nelly_strokova
11. únor 2024

A co si prostě už udělat nový test, který by ti to teď při zpoždění už měl ukázat, než sem dávat každý den nějaký příspěvek, co je a co není možné? 🤷🏼‍♀️

lujhu
autor
11. únor 2024

@nelly_strokova budu si ho dělat ráno ✌️ nemusíš my ale kazdej den " když píšeš odpovídat nikdo tě nenutí 🙈

nelly_strokova
11. únor 2024

@lujhu Odpovídám poprvé, jen tě tu každou chvíli vidím s jiným dotazem, přestože by bylo nejjednodušší si prostě udělat další test, když už ten první měl ducha. Nic víc, nic míň. Hodně štěstí.

lujhu
autor
11. únor 2024

@nelly_strokova Óó tak to pardon že jsem dávám více dotazu ze stejným tématem ,😆 jinak díky

lilian2111
11. únor 2024

Pokud byl 6.2 duch, tak by dnes měla být čárka, takže je vlastně jedno jakou značkou budeš testovat. Za mě ale livsane nejlepší.

daniela095
11. únor 2024

Je jedno jaký použiješ test. Pokud jsi už 5.2. měla ducha, tak dneska ti už úplně každý test ukáže dvě čárky pokud se všechno vyvíjí jak má 👍🏻 taky záleží kolik dní máš zpoždění

lujhu
autor
11. únor 2024

@daniela095 zatím jen 3 den zpoždění ,

daniela095
11. únor 2024

@lujhu to už by měl být test pozitivní tak zkus ráno testnout ☺️

hanaalb
12. únor 2024

@lujhu kdyu jsem byla tehotna tak vsechny

lujhu
autor