Testíček. Vidíte něco?
Zdravím všechny prosím vidíte něco na testu vím je brzy.mam 6 dní do ms a včera večer jsem si zlusila test benu modrý 20mlu má.a dnešní jsem zkusila z ranní moči.ten první je ze včera a poslední jak jsou 2 tak horní je ze včera a Dolní dnes.co myslíte?Dnes mě bolí docela podbrisek a trošku prsa.ovu nevím kdy byla bohužel.asi zbývá než jen čekat
Na dvacítkový je ještě brzy. Ten mi ukázal slabou čárku až po vynechání, v té době desítkový už pěknou dálnici... vydrž do mesicku. Toto nemá smysl, jen vyhozené peníze
Ja tam asi neco hodne malehi vidim ale tyhle testy jsou na prd☺️Zkus papirkovy idealne mamatest ☺️Hodne stesti🌸
Hlavne je nezapomeneme rozkuchat, abychom se podivaly dovnitr, ze? Kupte si obyc papirkovy, tam nemate co pitvat.
@michaelarousova To samozrejme ano, ale potom je zbytecne se ptat na nazor ostatnich 😉
Budeme doufat, že do otěhotnění ještě trochu dospěješ... Ach jo, testíček šest dní předem 🙃
Udělala jsem benu růžový dopoledne a duch vidím ho asi jen já.a teď jsem udělala mamatest a možná také.vubec nevím co bude prsa bolí sem tam je mi zle.mam 4 dny před MS .ach jo to jsou nervy.delam po 5 test za život.u prvního jsem dělala 3 dny před ms a hned duch

Nechci zklamat,ale já nic nevidím. 🙏😔 Držím ale palce