icon

Testování pár dní po ms. Vidíte tam něco?

19. srp 2020

Zdravím všechny co testuji snes jsem 4 den po MS a od včera mě bolí prsa jako kdybych to měla dostat či měla mít ovu ale mě před MS ani po ní prsa nikdy neboleli minulý týden jsem byla u dr a zjistil cystu ale asi to nemá souvislosti a ní nebo jo? Tak jsem udělala ovu i tehu test vidíte na to něco? Je to tady denně to je jasné ale já nějak nevím ale asi nic jako vždy.....

renatkaa1996
•
19. srp 2020

Na těhu testu nic nevidím😒

mzacikova
•
19. srp 2020

Na těhotenském nevidím nic... Ovulační má čárku jako obvykle mimo ovulaci. Při těhotenství je velmi silná

nina004
•
19. srp 2020

Na tehotenskom teste nič nevidím 🤷

majili
•
19. srp 2020

Na tom prostředním obrázku čárku vidím, ale může to být jen ryska, ale něco tam je.

tasimia
•
19. srp 2020

Bohužel nic.

monyscerna
•
19. srp 2020

Já mela týden zpoždění a takhle to vypadalo 😀😊 u tebe tam nic nevidím..myslím ze když mas 4 dny zpoždění mela bys tam třeba už ducha 😉

terezanovotna30
•
19. srp 2020

Jaký má smysl testovat 4 dny po MS?? Ještě stále ses nenaučila nic o menstruačním cyklu? Prsa bolí běžně z různých důvodů. A sama vidíš, že oba testy jsou negativní. I ten ovulační.

danvitka
•
20. srp 2020

Po vynechání ms by asi mělo být neco vidět 👍 ale pamatuji jak jsem měla negativní testy ale mě už bylo špatně. Už jsem to věděla! 😂 Takhle blbě mi nikdy nebylo 😂

mzacikova
•
20. srp 2020

Ovulace mohla být pěkně pozdě. I tak si ale myslím, že by šel vidět aspoň náznak ducha

nihanin
•
20. srp 2020

Negativní