Testování srpen 2020. Ukažte své testy.
Ahojte. Která z Vás teď čeká na testy? Nebo už máte po?
Já jsem 28DC (nejspíše 12DPO podle UTZ) a cyklus mám běžně 27-29 (minulý měsíc poprvé 31).
Snažíme se rok a na gyndě jsme dostali čas do října, pak běžíme oba na testy, proto jsem si udělala test právě teď odpoledne a růžový duch se mi ukázal během minuty a pak ještě trošku ztmavnul (na fotce jde vidět méně,asi jako vždy..).
Ukažte své testy nebo napište jak to vidíte tento měsíc, ať se tady povzbudíme 😊

Tak jak jsi dopadla? 🙂
Taky máme fotečku? 😘

tvl, vždyť to tam jde vidět!!! to by bylo něco pro mě ... a tak srdíčko a všechno v pohodě, ne? 🙂 tak moc gratuluji

takže 13.10? tak to jdeš po mě zas 🙂
Právě, že jsem to viděla krásně 🤦♀️ srdíčko jsem viděla/nezapínal. Ale vše v pořádku 😍
Kdy jdeš? Nám termín vychází plus minus stejně že? 😊
No, 12.10 a potkám se tam s tchyni. Termín máme 5.5.
Prý ty miminka když jsou menší, tak většinou holčičky 😍😍je fakt,ze vojtik v těchhle týdnech byl větší a kacka na stejnou jak prdolka 🙂
U mě je to určitě ovulací, měla jsem ji až 16-17dc. Syn byl taky malý, celkově. Narodil se na termín a 2,7kg 😁 i když holčičku bych moc chtěla 😍
Ahojte. Tak jak se Vám daří?
Na mě poslední dny lezou nevolnosti a už běhám zvracet (spíš teda odpo) 🤦♀️ zítra začínám 10.tt a už jsem myslela, že se mi to opět vyhnulo. Jsem jako tělo bez duše, vypadám jako mrtvola týden po pitvě 🤣, jsem slabá a do toho pořád brečím. No šílený, tohle těhotenství už si teď vyžírám 😁
Tak mě už přestalo být blbě 🙂
Holky ve středu jsem byla na ultrazvuku.Vse ok,byla jsem 8+5.Ale jak teď začíná 10. Týden přestávám být unavená a i nevolnosti se vytraci...jak to máte Vy?
Tak já mám termín teď 3.5., takže jsem začala 10.tt a nevolno mi začalo být asi před 14 dny, teď už zvracím všude 🤦♀️ nečekala jsem, že by to ještě mohlo přijít. Kontrolu mám 15.10. a jdu už rovnou na krev před screeningem
Tak holky jak se máte? Jak se cítíte?
@arny100 jak který den. Někdy už ne to chytne ráno, někdy je mi celý den dobře. Únava je ale příšerná 🤦♀️
@cvachna skvělý 😍 mě se změnil na asi 30.4.
Na screening jdu taky 21. tak jsem zvědavá 😊
Mě doktor vysvětloval, že tyhle cm (jako mám napsané na fotce) nejsou cm plodu. Plod kolem 12tt má 5cm (více opravdu není možné, natož 2x-3x tolik).

Já byla v pátek 6+4 a už i srdíčko.