Testování srpen 2020. Ukažte své testy.
Ahojte. Která z Vás teď čeká na testy? Nebo už máte po?
Já jsem 28DC (nejspíše 12DPO podle UTZ) a cyklus mám běžně 27-29 (minulý měsíc poprvé 31).
Snažíme se rok a na gyndě jsme dostali čas do října, pak běžíme oba na testy, proto jsem si udělala test právě teď odpoledne a růžový duch se mi ukázal během minuty a pak ještě trošku ztmavnul (na fotce jde vidět méně,asi jako vždy..).
Ukažte své testy nebo napište jak to vidíte tento měsíc, ať se tady povzbudíme 😊
@pajasala vždy jsem měla mamatest ale tohle co je na fotce je značka Livsane mají i teho. Test který by měl ukázat tehotenstvi už 6 dni přes očekávanou ms.
@flowerstone tyhle jsou super. Měla jsem už u syna a to modrý, který není časný a ukázal v den MS krásnou čárku
@flowerstone taky mi přijde😍 Jen se to špatně fotí 🤦♀️ zkusila jsem více u okna a jde to vidět lépe. Jen aby to už vyšlo..
Musíme věřit ! 🙈 všechny co doufají že to znova proste musí vyjít !😃 držím palce ať sílí! Měla jsem to stejný před 3 dny sílila každým dnem 🙂 stejne jak u vás
@flowerstone počkám do pátku. Dřív se (naštěstí 😁) k lékárně už nedostanu. Budu ráda, když už ms nedojde. Opravdu asi jako každá co se snaží 😁😊
@klchudik volala jste ohledně testu? Nebo běžná kontrola? Já právě zvažuju, že když do neděle MS nedojde zavolám si tam taky, nebo rovnou zajdu
@klchudik to bude asi kvůli tomu mimoděložnímu, co...
Můj má teď dovolenou, tak uvidíme jestli v pondělí zavolám nebo zajdu. Po biochemickém jsem dostala vynadáno, že jsem nepřišla hned
Snad to dopadne dobře ❤
držím palce ja mam dneska bolesti bricha a v zadech takze zitra smer gynda a modlim se aby to byl jen zanet mocaku a ne delohy kdyz jsem po revizi ☹
@agony28 a už máte 100% po ovulaci? Nemůže to být teď ona? Já při ní 2x bolestí všeho brečela
Samozřejmě držím palce!!!
@agony28 kdo ví, občas jsou ty bolesti zrádné.
Ale na gyndu si samozřejmě zajděte. Budete mít jistotu
Já měla 5 dní před MS na dvou různých testech krásnou dálnici, tak jsem si říkala, že buď časná ovu nebo dvojčátka... Včera jsem byla na prvním UTZ, jsem teď 6+3 a i to tomu odpovídá, a vypadá to na jedno mimčo. Prý leda že by byla dvojčátka jednovajecna a druhé se schovávalo 😅 a k tomu pohnojení - já potratila loni v březnu a zadařilo se až teď. Už jsem ani nedoufala...
No dnes jsem byla na gynde nic špatného neviděl 🤷♀️ ale vzal moc a krev pro jistotu jen říkal že mám vysokou delozni sliznici tak nevím no

Tak vrchní je ten ze včera a spodní právě teď z ranní moči. Zase to jde vidět lépe na živo, ale zdá se mi to, nebo je malinko silnější? 😳