Testování srpen 2020. Ukažte své testy.
Ahojte. Která z Vás teď čeká na testy? Nebo už máte po?
Já jsem 28DC (nejspíše 12DPO podle UTZ) a cyklus mám běžně 27-29 (minulý měsíc poprvé 31).
Snažíme se rok a na gyndě jsme dostali čas do října, pak běžíme oba na testy, proto jsem si udělala test právě teď odpoledne a růžový duch se mi ukázal během minuty a pak ještě trošku ztmavnul (na fotce jde vidět méně,asi jako vždy..).
Ukažte své testy nebo napište jak to vidíte tento měsíc, ať se tady povzbudíme 😊

@pajasala vždy jsem měla mamatest ale tohle co je na fotce je značka Livsane mají i teho. Test který by měl ukázat tehotenstvi už 6 dni přes očekávanou ms.
@flowerstone tyhle jsou super. Měla jsem už u syna a to modrý, který není časný a ukázal v den MS krásnou čárku
@flowerstone děkuji
Gratuluji 😉
Zda se mi ten spodní silnější 🙂
@flowerstone taky mi přijde😍 Jen se to špatně fotí 🤦♀️ zkusila jsem více u okna a jde to vidět lépe. Jen aby to už vyšlo..
Musíme věřit ! 🙈 všechny co doufají že to znova proste musí vyjít !😃 držím palce ať sílí! Měla jsem to stejný před 3 dny sílila každým dnem 🙂 stejne jak u vás
@flowerstone počkám do pátku. Dřív se (naštěstí 😁) k lékárně už nedostanu. Budu ráda, když už ms nedojde. Opravdu asi jako každá co se snaží 😁😊
@ivanapizi tak to už je krásná jasná čárka. Gratuluji ❤
Po potratu z predminuleho měsíce.. Tak snad už to vyjde 🙂
Ahoj ja jsem ted 16DC testovani me ceka hned 2.9:pray:
@klchudik vidím 😊 zkuste v sobotu další
Zkusím ☺ k dr jsem objednána v pátek 28.
@klchudik volala jste ohledně testu? Nebo běžná kontrola? Já právě zvažuju, že když do neděle MS nedojde zavolám si tam taky, nebo rovnou zajdu
Ohledně testu. Musela jsem se nahlásit hned..
@klchudik to bude asi kvůli tomu mimoděložnímu, co...
Můj má teď dovolenou, tak uvidíme jestli v pondělí zavolám nebo zajdu. Po biochemickém jsem dostala vynadáno, že jsem nepřišla hned
Snad to dopadne dobře ❤
držím palce ja mam dneska bolesti bricha a v zadech takze zitra smer gynda a modlim se aby to byl jen zanet mocaku a ne delohy kdyz jsem po revizi ☹
@agony28 a už máte 100% po ovulaci? Nemůže to být teď ona? Já při ní 2x bolestí všeho brečela
Samozřejmě držím palce!!!
100pro to nevim ale zase aby to bolelo i v zadech?
@agony28 kdo ví, občas jsou ty bolesti zrádné.
Ale na gyndu si samozřejmě zajděte. Budete mít jistotu
Já měla 5 dní před MS na dvou různých testech krásnou dálnici, tak jsem si říkala, že buď časná ovu nebo dvojčátka... Včera jsem byla na prvním UTZ, jsem teď 6+3 a i to tomu odpovídá, a vypadá to na jedno mimčo. Prý leda že by byla dvojčátka jednovajecna a druhé se schovávalo 😅 a k tomu pohnojení - já potratila loni v březnu a zadařilo se až teď. Už jsem ani nedoufala...
No dnes jsem byla na gynde nic špatného neviděl 🤷♀️ ale vzal moc a krev pro jistotu jen říkal že mám vysokou delozni sliznici tak nevím no

Tak vrchní je ten ze včera a spodní právě teď z ranní moči. Zase to jde vidět lépe na živo, ale zdá se mi to, nebo je malinko silnější? 😳