icon

Testování srpen 2020. Ukažte své testy.

18. srp 2020

Ahojte. Která z Vás teď čeká na testy? Nebo už máte po?
Já jsem 28DC (nejspíše 12DPO podle UTZ) a cyklus mám běžně 27-29 (minulý měsíc poprvé 31).
Snažíme se rok a na gyndě jsme dostali čas do října, pak běžíme oba na testy, proto jsem si udělala test právě teď odpoledne a růžový duch se mi ukázal během minuty a pak ještě trošku ztmavnul (na fotce jde vidět méně,asi jako vždy..).
Ukažte své testy nebo napište jak to vidíte tento měsíc, ať se tady povzbudíme 😊

Testování srpen 2020. Ukažte své testy.
sami28
23. srp 2020

@klchudik dekuji ☺️ a gratuluju! Já 13 a včera negativní

cvachna
23. srp 2020

přesně. Já bych asi taky pak doma byla nervozní 🙂 brácha čeká koncem března a švagrová začátkem března 😀

klchudik
23. srp 2020

@sami28 děkuji! I když ještě není k věku gratulovat, to až to bude potvrzené. K Dr jdu v pátek až.

autor
23. srp 2020

@cvachna tak to bude veselo 😁
Tak snad se konečně povedlo a během pár týdnů uslyšíme srdíčka 😍

sami28
23. srp 2020

@klchudik určitě to dobrý všechno dobry ☺️ hodně štěstí

klchudik
23. srp 2020

@sami28 děkuji 🙂

cvachna
23. srp 2020

já věřím, že jo a pak se obě dvě budeme radovat z miminek 🙂 tchýně bude nadšená a moje máma z toho byla hotová 😀 že tam bude mít mateřskou školku 😀

autor
23. srp 2020

@cvachna Boží 😁
Já to zatím teda držím v tajnosti, i když mám problém to neříct. Ale v pátek syn slaví 3 roky tak dárek dostane aai i chlap 😁

cvachna
23. srp 2020

tak to já těm nejbližším musela říct hned, protože mi to přišlo vtipný, když to švagrová i brácha oznámili 😀 tak říkám: no, my možná taky 😀 chlap je rád a děti (radostí) brečely 😀 😀

autor
23. srp 2020

@cvachna tak to se samo nabízelo 😁
Já právě nevím, jakou bude mít chlap prvotní reakci. Nedávno jsem říkala, že syn dá teď docela zabrat a bývá hodně protivný, tak že druhé dítě asi teď ještě zvážím (on mi to říkal už nějakou dobu). No, a o chvíli později // 😁

cvachna
23. srp 2020

Tak my zas děti 9 a za chvíli dcera 12, tak u nás to zas bylo, že už nechce, že jsou děti velké a máme klid 😀 a ejhle 😀 ale to chápu. já děti 2,5 roku od sebe a to naštěstí Kačka byla hodná.Kam jsme ji posadili, tam seděla 😀

autor
23. srp 2020

@cvachna tak aspoň pomůžou ☺
Syn má teď šílené období. Chvili si ho nikdo nevšímá a on má šílené reakce - řve, nadává, vzteká se 🤦‍♀️ říkám si, že se to určitě zlepší ve školce (SNAD!).

omajda88
23. srp 2020

holky všechny zdravím a všem moc gratuluju! m zatim rok snažení a bohužel nic.. ani jednou ani čárka... vím, že je náročný, když takhle brzy někdo potratí, ale já bych už byla vděčná i za to, že bych věděla, že se tam vůbec něco děje a je tam naděje.. takhle je to děs :( udělali jste v tom cyklu, co jste otěhotněly něco jinak? nebo prostě osud 😉 dík!

autor
23. srp 2020

@omajda88 držím palce aby to brzy vyšlo 🤗 vím, jaké to je...
Neudělala jsem jinak vůbec nic. Přestala jsem už vše řešit. Jen jsem byla na gyndě a zjistilo se, že mám posunutou ovulaci (ještě před 3. měsíci byla mezi 11-14dc a najednou 16-17)

cvachna
23. srp 2020

@omajda88
@omajda88 brzo se zadaří 🙂 já ani v to nedoufala. nová práce na recepci, frmol, a už to bylo 🙂 zobala jsem kyselinu listovou a nožky nahoru 😀

cvachna
23. srp 2020

školka udělá divy 😀 hlavně ty rozumy co Vojta tahal domů 😀 joo, budu je využívat 😀 moje nikdy takové nebyly, tak mám pocit,že třetí mi vše vrátí i s úroky 😀

omajda88
23. srp 2020

@cvachna díky holky.. já právě už nevím, co vyzkoušet.. nejsme nejmladší a i když vím, že kupa lidí čeká roky, tak mi spíš přijde, že všichni okolo mě těhotní na počkání😕 v září chci jít na gyndu se poradit co dál.. tak alespon tahle skupinka je super pozitivní viděr to vaše štěstí 😉

autor
23. srp 2020

@omajda88 tohle znám. Kamarádce stačila jedna noc a bum 🤦‍♀️

agony28
23. srp 2020

@cvachna take doufam ze uz to vyjde tehotenství zatim u me neni vyloucene menzes ma prijit za 7dni ale pochybuji ze by se to hned tak povedlo 🙂

emmanessa
23. srp 2020

Holky my se uz nejakou dobu nechranime,jeste do zacatku cervna jsem kojila 2.5letou dceru,takze telo jeste asi nenastartovalo,ale vim,ze jsou i takove,co otehotni hned po sestinedeli..menstruace se mi od brezna diky Drmku srovnala jako hodinky,prichazi vzdy koncě mesice..vcera me zaskocilo spineni,i dnes trochu...MS ma prijit az za tyden priblizne...snazila jsem se po posledni MS hlidat sve telo,jestli bude ovulace,udelala jsem si sest ovul.testu a vzdy byly jasne negativni...muze neco znamenat to spineni?Taky je mozne,ze se do zitra MS naplno rozjede..

autor
24. srp 2020

@emmanessa může to být po ovulaci a nebo i přes MS. Já špinila třeba 4 dny před. A nebo taky ukončením kojení, to mě trvalo hodně dlouho než se cyklus zase pořádně srovnal

autor
24. srp 2020

Holky. Tak jsem objednaná na příští úterý, mám docela stres, že je to až za tak dlouho. Ale zase si říkám, že mě asi objednala ještě brzy oproti tomu, jak lékaři objednávají i jinde. Ale podle toho, kdy měla přijít ms už by prý mělo jít něco vidět☺

agony28
24. srp 2020

Neboj bude to dobré

vladuska29
24. srp 2020

Ahoj holky omlouva se že vám sem lezu. Poraďte co jsem dělali nebo brali než jste objevily //? Ja měla teď 3dny zpoždění byla jsem plná naděje že by konečně se po 2 letech zadarilo. Ale dneska Ms dorazila 😞 v září mám naplánovanou laparoskopii ale pořád doufám že se před ni zadari. Beru ted vitamíny Gsmamavit. Jinak nic.

autor
24. srp 2020

@vladuska29 nedělala jsen nic. Nechala jsem to být a neřešila tolik jako celý rok. Ani jsem nic nebrala, to beru až teď co testy ukázaly //

vladuska29
24. srp 2020

Tak ja to taky nějak zvlášť neřeším nic nehlidam nesleduju. Beru jen ten Gsmamavit jinak nic. Teď mě nejvíc zarazily ty 3dny zpoždění. Mívám to jinak na den přesně. Hlavně se toho děje tolik že ani nemám čas nic řešit hodně plánu a do toho práce. S laparoskopii jsem smířena jen tak tajně doufám zese stane zázrak.

autor
24. srp 2020

@vladuska29 minulý měsíc jsem měla taky 3 nebo 4 dny zpoždění. Nic to nebylo, jen posunutou ovulací. Dřív jsem ji mepa klidně 11dc a najednou 16-17. To může být tím

vladuska29
24. srp 2020

Mě to zarazilo. Mela jsem cykly 27-29dni posledni 3 cykly byly 27dni a najednou 30dni. No uvidím snad to přijde nějak rozumně v září aby mi to nehrozilo laparoskopii. Uz by to bylo po 3 co by musela posunout 😞😞 poprvé to bylo kvuli ms pak kvuli Covidu tak uz nechci aby se to posunulo

autor
24. srp 2020

@vladuska29 cykly jsme měly teda stejně, taky 27-29 😁
Ono to tak bývá. Tělo není stroj. Občas nepracuje jak by jsme chtěly

vladuska29
24. srp 2020

To ne to je pravda. Jen mě to teď štve kvuli ty laparoskopii 😞 vychází mi to teď děsně knopove jestli to dostanu tak jak bych měla.

Strana