Testování srpen 2020. Ukažte své testy.
Ahojte. Která z Vás teď čeká na testy? Nebo už máte po?
Já jsem 28DC (nejspíše 12DPO podle UTZ) a cyklus mám běžně 27-29 (minulý měsíc poprvé 31).
Snažíme se rok a na gyndě jsme dostali čas do října, pak běžíme oba na testy, proto jsem si udělala test právě teď odpoledne a růžový duch se mi ukázal během minuty a pak ještě trošku ztmavnul (na fotce jde vidět méně,asi jako vždy..).
Ukažte své testy nebo napište jak to vidíte tento měsíc, ať se tady povzbudíme 😊

@emmanessa Takten luxusne zesilil😍💕 Moooc gratuluji💕 Ja chci taky😍😂😍
holky diky,nejak tomu nemuzu uverit,nela bych asi zavolat pomalu doktorce na pristi tyden co?Zatim jsem to pritelovi nerekla...ma 9.9.narozeniny,tak premyslim dat mu darek...ale zitra jedeme na dovolenou,kam se mi ted vubec nechce a bude se divit,ze budu pit na oslave mych narozenin nealko a nebudu chtit nosit cestovni tasku,to asi dlouho neutajim
Holky,které jste objevili dvě čárky a gratuluji ;) máte některá problém se spinenim?ať už třeba předtím než jste otehotneli a nebo i teď když jste našly//? Dik
@klchudik tak to jsme stejně 🙂 naposledy 25.7. a hcg 397 .na utz jdu taky v úterý 1.9. a termín 2.5.2021 🙂
@omajda88 díky Bohu ne a snad to ani nepříjde. U nás to vždy špiněním totiž skončilo špatně ☹ Proto já kontroluji x denně na toaletě i večer. Schíza 😀 Ale zas švagrová měla hematom a už je to lepší..mimi se drží.
@omajda88 ja na tohle prave nukdy netrpela,ani behem cyklu,ani pri prvnim tehotenstvi,to jsem vubec nevedela,ze jsem tehotna...proto jsem tak vycvakana...ja spibila v sobitu a nedeli a dnes od odpoledne...v tuto dobu by u me probihala MS,tak se bojim hrozne...chtela jsem jit zitra brzo rano k doktorce nez odjedeme na dovolenou,ale pry to nema cenu,bud budu tehotna nebo ne,nezbyva,nez cekat a doufat
Ten je krasny😍 Gratuluji a drzim palecky u kontroly💗 Kdy ji mas?
a kdy teda první kontrola? já zas 1.9. kolem desáté 🙂
@cvachna já jdu 2.9. Na pul 12 😳 tak držím palce 😊
tak snad už uvidíme ty naše miminka 🙂 my se včera shodli, že kluk Michal a holčička Jasmína. U každého těhu jsme to měli hned na začátku daný, abychom ho pak nějak mohli oslovovat 🙂

@cvachna tak my pro kluka by jsme asi nevěděli 😁 už pro syna byl problém. Holčičku máme vymyšlenou, ale ten kluk by byl horší. Už máme syna, tak bych si holčičku moc přála😍

Ty jsi chtela sama na krev nebo to chtela doktorka? Ja pri minulem tehotenstvi byla jem na utz