icon

Testování srpen 2020. Ukažte své testy.

18. srp 2020

Ahojte. Která z Vás teď čeká na testy? Nebo už máte po?
Já jsem 28DC (nejspíše 12DPO podle UTZ) a cyklus mám běžně 27-29 (minulý měsíc poprvé 31).
Snažíme se rok a na gyndě jsme dostali čas do října, pak běžíme oba na testy, proto jsem si udělala test právě teď odpoledne a růžový duch se mi ukázal během minuty a pak ještě trošku ztmavnul (na fotce jde vidět méně,asi jako vždy..).
Ukažte své testy nebo napište jak to vidíte tento měsíc, ať se tady povzbudíme 😊

Testování srpen 2020. Ukažte své testy.
emmanessa
25. srp 2020

Ty jsi chtela sama na krev nebo to chtela doktorka? Ja pri minulem tehotenstvi byla jem na utz

klchudik
26. srp 2020

@emmanessa doktor to chtěl.

emmanessa
26. srp 2020

dnesni test

klchudik
26. srp 2020

@emmanessa je tam 👻 tak ať sílí 🍀🍀

martinie88
26. srp 2020

@emmanessa Takten luxusne zesilil😍💕 Moooc gratuluji💕 Ja chci taky😍😂😍

emmanessa
26. srp 2020

holky diky,nejak tomu nemuzu uverit,nela bych asi zavolat pomalu doktorce na pristi tyden co?Zatim jsem to pritelovi nerekla...ma 9.9.narozeniny,tak premyslim dat mu darek...ale zitra jedeme na dovolenou,kam se mi ted vubec nechce a bude se divit,ze budu pit na oslave mych narozenin nealko a nebudu chtit nosit cestovni tasku,to asi dlouho neutajim

klchudik
26. srp 2020

@emmanessa jak jsi psala MS jsi měla naposledy 26.7 o den dýl než já, takže cca jsme stejně. Určitě už si můžeš zavolat 😊 vidět by něco mělo být už příští týden.
Já dneska volala na výsledky krve a HCG mám 400. Na ultrazvuk jdu v úterý ☺

omajda88
26. srp 2020

Holky,které jste objevili dvě čárky a gratuluji ;) máte některá problém se spinenim?ať už třeba předtím než jste otehotneli a nebo i teď když jste našly//? Dik

cvachna
26. srp 2020

@klchudik tak to jsme stejně 🙂 naposledy 25.7. a hcg 397 .na utz jdu taky v úterý 1.9. a termín 2.5.2021 🙂
@omajda88 díky Bohu ne a snad to ani nepříjde. U nás to vždy špiněním totiž skončilo špatně ☹ Proto já kontroluji x denně na toaletě i večer. Schíza 😀 Ale zas švagrová měla hematom a už je to lepší..mimi se drží.

klchudik
26. srp 2020

@cvachna je tak to je paráda 😊 my jsme si 2 čárky přivezli z dovolené. Tak v úterý děj vědět jak jsi dopadla 😊 já se po minulé zkušenosti strašně bojím, aby vše bylo ok a na správném místě 🙈

cvachna
26. srp 2020

@klchudik to jsme dvě. dvě děti šly přesně jak jsme chtěli, po měsíci hned a další 3 byly neúspěšné ☹ naposledy min. rok taky v srpnu. to jsme měli termín duben 2020.
Budu na tebe moc myslet 🙂

klchudik
26. srp 2020

@cvachna a ty už to máš tedy potvrzené z utz? Mě včera řekl, že je moc brzy, že tam stejně nic neuvidí

emmanessa
26. srp 2020

@klchudik ve kterem jsi ted tt?ja se zacala bat,dnes porad spinim😥v tuto dobu bych mela mit MS,bojim se,ze se rozjede..jsem z toho nervni,u prvniho jsem to nemela nikdy a zitra jedeme na dovolenou jeste ke vsemu

emmanessa
26. srp 2020

@omajda88 ja prave spinim😥jsem z toho na mervy,zitra jedeme na dovolenou,ja se asi zblaznim

cvachna
26. srp 2020

@klchudik jo 🙂 dr, že tam malinkou tečku vidí a že na mimoděložní to naštěstí nevypadá

sticker
klchudik
26. srp 2020

@emmanessa jsem v 5 týdnu 😊 tentokrát jsem nespinila vůbec, ale při tom prvním mimodeloznim dost 🙈

klchudik
Autor odpověď smazal
klchudik
26. srp 2020

@cvachna je tak to je skvělá zpráva. Já se budu nervovat do úterý 😔 to než uteče, to bude 100 let

cvachna
26. srp 2020

@klchudik tak jsem to měla loni já a v roce 2016 odumřel plod v 7tt a to teda bylo masivní krvácení i s plodem ☹ to byla rychlovka na sál ☹

omajda88
26. srp 2020

@emmanessa a spinis teď nové když si tehu nebo si s tím měla problémy i dřív.hlavne se nestresuj a ver.nekso napíše že spinil a přišel o mimco ale četla jsem i spoustu diskuzi kde to holky berou jako něco normálního a v pohodě donosili 🙂

emmanessa
26. srp 2020

@omajda88 ja na tohle prave nukdy netrpela,ani behem cyklu,ani pri prvnim tehotenstvi,to jsem vubec nevedela,ze jsem tehotna...proto jsem tak vycvakana...ja spibila v sobitu a nedeli a dnes od odpoledne...v tuto dobu by u me probihala MS,tak se bojim hrozne...chtela jsem jit zitra brzo rano k doktorce nez odjedeme na dovolenou,ale pry to nema cenu,bud budu tehotna nebo ne,nezbyva,nez cekat a doufat

autor
27. srp 2020

Ahojte snažilky. Já měla doma poslední test 25, tak jsme si řekla, co ho budu doma "sušit" že jo 😁 tak ať si před gyndou potvrdím, že aspoň hcg roste. Už jen ať je po té první kontrole. To čekání je horší, jak na ten test 😳

martinie88
27. srp 2020

Ten je krasny😍 Gratuluji a drzim palecky u kontroly💗 Kdy ji mas?

cvachna
27. srp 2020

a kdy teda první kontrola? já zas 1.9. kolem desáté 🙂

autor
27. srp 2020

@cvachna já jdu 2.9. Na pul 12 😳 tak držím palce 😊

cvachna
27. srp 2020

tak snad už uvidíme ty naše miminka 🙂 my se včera shodli, že kluk Michal a holčička Jasmína. U každého těhu jsme to měli hned na začátku daný, abychom ho pak nějak mohli oslovovat 🙂

sticker
autor
27. srp 2020

@cvachna tak my pro kluka by jsme asi nevěděli 😁 už pro syna byl problém. Holčičku máme vymyšlenou, ale ten kluk by byl horší. Už máme syna, tak bych si holčičku moc přála😍

cvachna
27. srp 2020

Noo to už není duch a asi i to není mimodelozni 🙃🤰🤗

klchudik
27. srp 2020

@cvachna ja mam tak 🙂

cvachna
27. srp 2020

@klchudik moc krásný 😍 prý čím víc tmavší, tím menší riziko mimodelozniho 😍

Strana