Testování srpen 2020. Ukažte své testy.
Ahojte. Která z Vás teď čeká na testy? Nebo už máte po?
Já jsem 28DC (nejspíše 12DPO podle UTZ) a cyklus mám běžně 27-29 (minulý měsíc poprvé 31).
Snažíme se rok a na gyndě jsme dostali čas do října, pak běžíme oba na testy, proto jsem si udělala test právě teď odpoledne a růžový duch se mi ukázal během minuty a pak ještě trošku ztmavnul (na fotce jde vidět méně,asi jako vždy..).
Ukažte své testy nebo napište jak to vidíte tento měsíc, ať se tady povzbudíme 😊

@klchudik to bude dobre 🙂 držím pesticky 😊😊
@monyscerna
@cvachna holky tak podávám hlášení 😊 je to tam, kde to má být, žádné mimodeložní 😍 jsem objednána za 3 týdny na kontrolu, že už 100pro bude vidět srdíčko i plod 😍❤
Já taky gestační a žloutkový vacek,srdíčko ale ještě vidět nebylo.Jdu za 10 dní znovu.Vam všem už srdíčko bije?
Jinak na Facebooku jsem vytvořila skupinu pro květnová miminka. ❤
https://www.facebook.com/groups/327355391815129...
Jak jsi dopadla?
Tak jak?😘
Tak podle velikosti to odpovídá 6+0 (to sedí i podle ms), ale viděl zatím jen žloutkový váček. Plod byl taková malinká sotva viditelná "žížalka", což bych neřekla, že může být ono. Mám přijít 15.9. a modlím se, aby to bylo v pořádku. Přišlo mi, že by už mohlo jít vidět něco víc 😞 ale doktor neřekl nic proti, jen, že se do 12. týdne může stát cokoli.
Určitě to v pořádku bude 😘 tak děj pak vědět 🙂 já do 14.9. Zas nedospim 😁
@cvachna tak to jdeme zase den po sobě 😁 snad to bude dobré 😍
Určitě jo ;) to už si poslechneme snad i srdíčka ❤💞
Buď v klidu 🙂 já také měla vidět jen váček ☺ každé tělo je jiné a vyvíjí se jinak 😊
Měla jsem o pár dní později ovulaci, tak to snad bude jen tím. Termín mi podle toho vycházel na 28.4. Tak snad už už se na další kontrole dočkáme 🤗
Ahoj holky. Tak před hodinou jsem zjistila, že slabě špiním. Dokonce ze mě vypadl kus bílo-hnědého hlenu. Křeče mám od doby, co jsem těhotenství zjistila, takže teď dost panikařím 😞 Čekat na gyndu do pondělí je šílené, na pohotovost běžet teď nechci... Snad to nic není
Určitě to bude dobré. Špinění nic neznamená
určitě to bude v pohodě 🙂 víc odpočívat , nic to neznamená 🙂
Tak jak? Už je to lepší? 😘
Holky dnes už joo, naštěstí. Křeče teda mám pořád chvílemi dost silné, ale to je určitě dělohou.
Jen na mě ke všemu něco leze, krk mám olezlý a syn po 4 dnech ve školce rýmu 🤦♀️ no šílený teď ty poslední dny😁
Tak to už si teda užíváte hned že začátku . Jak u nás 😁 3dny ve škole a už má Vojta zlomený kotník, tak 3tydny sádra a doma 🤦♀️🙇♀️🤷♀️

@cvachna v to doufám 😊😊