Testování srpen 2020. Ukažte své testy.
Ahojte. Která z Vás teď čeká na testy? Nebo už máte po?
Já jsem 28DC (nejspíše 12DPO podle UTZ) a cyklus mám běžně 27-29 (minulý měsíc poprvé 31).
Snažíme se rok a na gyndě jsme dostali čas do října, pak běžíme oba na testy, proto jsem si udělala test právě teď odpoledne a růžový duch se mi ukázal během minuty a pak ještě trošku ztmavnul (na fotce jde vidět méně,asi jako vždy..).
Ukažte své testy nebo napište jak to vidíte tento měsíc, ať se tady povzbudíme 😊
@monyscerna
@cvachna holky tak podávám hlášení 😊 je to tam, kde to má být, žádné mimodeložní 😍 jsem objednána za 3 týdny na kontrolu, že už 100pro bude vidět srdíčko i plod 😍❤
Já taky gestační a žloutkový vacek,srdíčko ale ještě vidět nebylo.Jdu za 10 dní znovu.Vam všem už srdíčko bije?
Jinak na Facebooku jsem vytvořila skupinu pro květnová miminka. ❤
https://www.facebook.com/groups/327355391815129...
Tak podle velikosti to odpovídá 6+0 (to sedí i podle ms), ale viděl zatím jen žloutkový váček. Plod byl taková malinká sotva viditelná "žížalka", což bych neřekla, že může být ono. Mám přijít 15.9. a modlím se, aby to bylo v pořádku. Přišlo mi, že by už mohlo jít vidět něco víc 😞 ale doktor neřekl nic proti, jen, že se do 12. týdne může stát cokoli.
Buď v klidu 🙂 já také měla vidět jen váček ☺ každé tělo je jiné a vyvíjí se jinak 😊
Měla jsem o pár dní později ovulaci, tak to snad bude jen tím. Termín mi podle toho vycházel na 28.4. Tak snad už už se na další kontrole dočkáme 🤗
Ahoj holky. Tak před hodinou jsem zjistila, že slabě špiním. Dokonce ze mě vypadl kus bílo-hnědého hlenu. Křeče mám od doby, co jsem těhotenství zjistila, takže teď dost panikařím 😞 Čekat na gyndu do pondělí je šílené, na pohotovost běžet teď nechci... Snad to nic není
Holky dnes už joo, naštěstí. Křeče teda mám pořád chvílemi dost silné, ale to je určitě dělohou.
Jen na mě ke všemu něco leze, krk mám olezlý a syn po 4 dnech ve školce rýmu 🤦♀️ no šílený teď ty poslední dny😁
Tak to už si teda užíváte hned že začátku . Jak u nás 😁 3dny ve škole a už má Vojta zlomený kotník, tak 3tydny sádra a doma 🤦♀️🙇♀️🤷♀️

@cvachna v to doufám 😊😊