icon

Testování srpen 2020. Ukažte své testy.

18. srp 2020

Ahojte. Která z Vás teď čeká na testy? Nebo už máte po?
Já jsem 28DC (nejspíše 12DPO podle UTZ) a cyklus mám běžně 27-29 (minulý měsíc poprvé 31).
Snažíme se rok a na gyndě jsme dostali čas do října, pak běžíme oba na testy, proto jsem si udělala test právě teď odpoledne a růžový duch se mi ukázal během minuty a pak ještě trošku ztmavnul (na fotce jde vidět méně,asi jako vždy..).
Ukažte své testy nebo napište jak to vidíte tento měsíc, ať se tady povzbudíme 😊

Testování srpen 2020. Ukažte své testy.
klchudik
31. srp 2020

@cvachna v to doufám 😊😊

monyscerna
31. srp 2020

@klchudik to bude dobre 🙂 držím pesticky 😊😊

klchudik
1. zář 2020

@monyscerna
@cvachna holky tak podávám hlášení 😊 je to tam, kde to má být, žádné mimodeložní 😍 jsem objednána za 3 týdny na kontrolu, že už 100pro bude vidět srdíčko i plod 😍❤

cvachna
1. zář 2020

@klchudik ty jo, to je úžasný 💕😍 moc gratuluji🎉🎊já se klepu ještě v čekárně 😅

klchudik
1. zář 2020

@cvachna děkuji ❤ myslím na tebe, dopadne to stopro taky dobře 🙂 já celou noc nespala nervama 🙉

cvachna
1. zář 2020

@klchudik tak super 🙂 fazolka tam je 🙂 14.9. Jdu na další kontrolu 🙂 to bude doma veselo 😄🤣😁

autor
1. zář 2020

@klchudik @cvachna tak už to máte za sebou. Já jdu zítra, mám z toho asi větší nervy než z té dnešní školly 😁

arny100
1. zář 2020

Já taky gestační a žloutkový vacek,srdíčko ale ještě vidět nebylo.Jdu za 10 dní znovu.Vam všem už srdíčko bije?

klchudik
Autor odpověď smazal
klchudik
1. zář 2020

@cvachna moc moc gratuluji🎉🎊 🍀🍀 už ti bilo srdíčko?
@arny100 já měla také jen váček, srdíčko a plod ještě ne

cvachna
1. zář 2020

@klchudik já už plod 🙂 ale srdíčko by videla ke konci týdne, tak jdu 14.9. 🙂 teď už jsem úplně v klidu , když vím, že je tam kde má být 🥰😁

klchudik
1. zář 2020

@cvachna já už jsem taky v klidu 😊 chtělo se mi plakat, když mi řekl, že je to tam, kde to má být

baruskawh
1. zář 2020

Tak jsem z tohohle fóra odešla, ze to tento měsíc stejne nevyjde. No a dneska ráno mě čekalo překvapení ❤

baruskawh
1. zář 2020

Jinak na Facebooku jsem vytvořila skupinu pro květnová miminka. ❤
https://www.facebook.com/groups/327355391815129...

klchudik
1. zář 2020

@baruskawh paráda 😊

klchudik
1. zář 2020

@baruskawh je tak to je krásná zpráva 😍 vítej mezi námi ☺

klchudik
2. zář 2020

Jak jsi dopadla?

cvachna
2. zář 2020

Tak jak?😘

autor
2. zář 2020

Tak podle velikosti to odpovídá 6+0 (to sedí i podle ms), ale viděl zatím jen žloutkový váček. Plod byl taková malinká sotva viditelná "žížalka", což bych neřekla, že může být ono. Mám přijít 15.9. a modlím se, aby to bylo v pořádku. Přišlo mi, že by už mohlo jít vidět něco víc 😞 ale doktor neřekl nic proti, jen, že se do 12. týdne může stát cokoli.

cvachna
2. zář 2020

Určitě to v pořádku bude 😘 tak děj pak vědět 🙂 já do 14.9. Zas nedospim 😁

autor
2. zář 2020

@cvachna tak to jdeme zase den po sobě 😁 snad to bude dobré 😍

cvachna
2. zář 2020

Určitě jo ;) to už si poslechneme snad i srdíčka ❤💞

klchudik
3. zář 2020

Buď v klidu 🙂 já také měla vidět jen váček ☺ každé tělo je jiné a vyvíjí se jinak 😊

autor
3. zář 2020

Měla jsem o pár dní později ovulaci, tak to snad bude jen tím. Termín mi podle toho vycházel na 28.4. Tak snad už už se na další kontrole dočkáme 🤗

autor
5. zář 2020

Ahoj holky. Tak před hodinou jsem zjistila, že slabě špiním. Dokonce ze mě vypadl kus bílo-hnědého hlenu. Křeče mám od doby, co jsem těhotenství zjistila, takže teď dost panikařím 😞 Čekat na gyndu do pondělí je šílené, na pohotovost běžet teď nechci... Snad to nic není

klchudik
5. zář 2020

Určitě to bude dobré. Špinění nic neznamená

cvachna
6. zář 2020

určitě to bude v pohodě 🙂 víc odpočívat , nic to neznamená 🙂

cvachna
7. zář 2020

Tak jak? Už je to lepší? 😘

autor
7. zář 2020

Holky dnes už joo, naštěstí. Křeče teda mám pořád chvílemi dost silné, ale to je určitě dělohou.
Jen na mě ke všemu něco leze, krk mám olezlý a syn po 4 dnech ve školce rýmu 🤦‍♀️ no šílený teď ty poslední dny😁

cvachna
7. zář 2020

Tak to už si teda užíváte hned že začátku . Jak u nás 😁 3dny ve škole a už má Vojta zlomený kotník, tak 3tydny sádra a doma 🤦‍♀️🙇‍♀️🤷‍♀️

Strana