Testování srpen 2020. Ukažte své testy.
Ahojte. Která z Vás teď čeká na testy? Nebo už máte po?
Já jsem 28DC (nejspíše 12DPO podle UTZ) a cyklus mám běžně 27-29 (minulý měsíc poprvé 31).
Snažíme se rok a na gyndě jsme dostali čas do října, pak běžíme oba na testy, proto jsem si udělala test právě teď odpoledne a růžový duch se mi ukázal během minuty a pak ještě trošku ztmavnul (na fotce jde vidět méně,asi jako vždy..).
Ukažte své testy nebo napište jak to vidíte tento měsíc, ať se tady povzbudíme 😊

Ahoj holky je tu nějak ticho...jste v jiných skupinách? Jak se máte? Jste ještě unavené? Máte screeningy za sebou?
@arny100 tak my už byli 21.10. Na screeningu a asi se zdá, že dobrý 🙂 nikdo nevolal a miminko je v pořádku 🙂 byli jsme na preměření a mimi opravdu od hlavičky po nožičky má 12cm.deloha mírně zvětšená, ale prý to vůbec nevadí 🙂 termín zůstal 2.5.21
Miminko bylo zvědavé, pořád se na nás dívalo, tak i krásná fotecka, kde jde vidět i nosik, pusinka 🙂
Unavená jsem pořád, dole -3 kg. Tak mám 169 a 65kg.
Byla jsem na screeningu, mimi 6,5cm, termín mám 30.4. a všechno na jedničku 😊 Šance na downa 1:19 000. Už mám i tip na pohlaví, ale doktora jsem se ještě neptala, uvidím za 14 dní na poradně 😊
Zle je mi teda pořád a zvracím, ale díky tomu jsem teď aspoň zhubla 😁
Ahoj holky, tak jak si vedete? Já včera byla na kontrole a vše v pořádku 🙂 ještě mi brali krev na triple test a 16.12 na druhý screening. Jinak děti budou mít sestřičku Editku 🙂

Prý to je velikost dělohy. Dítě má 14cm až mezi 17.-18.tt