To už je možná i ovulace?
Hezky den, vcera nic moc,dnes takhle, to by mohlo vypadat na blizici se ovulaci?Na sobe ale pozoruju, ze uz asi probiha...je to mozne?

Já měla třeba ovulaci běžně 11-12.den a najednou bum 21. A pak 16-17. 🤦♀️ takže to fakt člověk nemusí vychytat. Nebo to test taky třeba neukáže
@mzacikova na prave,ale ovulace u me asi bezne probiha,jsem se bala,jestli ji vubec nemam...bohuzel jako dukaz mam minuly mesic pozitivni test,ktery odesel s MS.Doktorka mi rikala,ze prvni mesic po zamlklem tehotenstci se to vetsinou nikomu nepovede,ale tak kdyby nahodou...
Ahoj holky, pridam se k vam s dovolenim 😊 Ja mela ovu bezne kolem 18-19 DC, ale tenhle cyklus od 2 DC piju jeden bylinkovy caj a plodny hlen mi prisel nejak driv, tak jsem delala posledni 4 ovu testy, co jsem mela doma od zacatku roku.. Myslite, ze ovu mohla uz probehnout? Vim, ze nemam uplne pozitivni test, ale z drivejska vim, ze jsem vlastne nikdy nemela uplne pozitvni test a presto ovulace byla.. Ale ted si nejsem nejak jista.. Dekuji za vase nazory 😊
@katy166 hele ja myslim,ze by to klidne k ovulaci mohlo byt blizko ten 14.DC,mas to podobne jako ja...ja ani nevim,kdy a jestli mam ovulaci..ale myslim,ze mam.Kdyz uz jsem otehotnela i minuly mesic,ale.bohuzel to nedopadlo a jedno dite uzmam,tak si rikam,ze je snad vse v poradku.A jak je to s tim plodnym hlenem,jako ja od vcera ho mam docela dost,proto jsem si udellala ten test...on je v den ovulace nebo i ored ovulaci?To by znamenalo,ze muj test je pozitivni
@emmanessa ja jsem u sebe vypozorovala uz driv, kdy jsem delala ovu testy, hlidala hlen a merila bt (to bylo ale uz v loni), ze ovulaci mam vzdy posledni den plodneho hlenu nebo den po nem.. Coz by sedelo i tenhle cyklus.. 14 DC jsem byla v patek a v sobotu jsem byla uz temer bez plodneho hlenu a vcera uz uplne.. Coz by sedelo i podle ovu testu, jak tam pisou, ze ovulace nastava do 48 hodin po pozitivnim testu... Ale docela me prekvapilo, ze mam plodny hlen tak brzy.. Zacala jsem pit jeden caj a necekala jsem, ze bude mit ucinek uz tak brzy a ze mi i posune ovulaci dopredu, pac to ma byt caj na zmirneni bolesti pri menstruaci.. Ale je tam i malinik a vrbovka a co jsem se docetla, tak malinik nejak pomaha ovulaci a vrbovka upravuje cervikalni hlen.. Tomu bych i verila, pac takovy "krasny a kvalitni" plodny hlen jsem smad jeste nikdy nemela...🤨🤔
@palja ja vim, v loni jsem merila i bazalni teplotu, takze vim, ze ovulace probiha.. Ja bych ty ovu testy ted nedelala, ale zacala jsem pit jeden caj a asi diky nemu jsem zacala mit plodny hlen driv, nez obvykle a hlavne bylo ho daleko vic, az jsem mela dole pocit mokra.. A diky tomu pocitu jsem zkousela ty posledni 4 ovu testy, ktere jsem mela doma uz dyl.. Jinak bych absolutne nic z toho nehlidala.. Na zacatku tohoto cyklu jsem se zarekla, ze minimalne do konce roku nic resit nebudu.. Ale toto me ted hodne prekvapilo..
@emmanessa Řekla bych, že tohle ještě není pozitivní test, zítra bych udělala dopoledne a odpoledne, abych věděla. Teoreticky by zítra mohla být.
@levandulka_fialova tak dnesni rano,plodny hlen je hodne bych rekla..to znamena,ze ovulace teprve prijde?
@emmanessa Vypadá už lépe, udělala bych ještě odpoledne nebo večer, ještě buď zesílí a nebo už bude slábnout, ovulace by měla nastat za 24-48 hodin, takže dnes se určitě snažit 😉
@levandulka_fialova ja uz zadny test nemam😒jeste tak jeden by se hodil..snazili jsme se vcera,tak radeji jeste dnes😁
@emmanessa Jestli včera, tak klidně až zítra, ale určitě bych to pojistila. Když nemáš test, nedá se nic dělat. Ovulace by prostě měla v nejbližších dnech být.

Chce to testovat aspoň 6 dní po sobě, ať máte větší jistotu