Triky a rady. Jak udělat optimální ph tam dole?
Ahojte, nedávno jsem se tu na jedne diskuzi dozvedela, a dekuju za to moc 🙏🏻 ze existuji cipky a gely na podporz otehotneni.Vedela jsem ze to existuje, ale nevedela jsem, ze je to na muj problem. Muj problem je v tom, ze moje pochva vsechny spermie zahubi, nez stihnout prijit, tam kam maji. Asi porucha imunitniho systemu. (Ph) Na zadne infekce netrpim, nic. Takze jsem vubec nechapala, zceho to muzu mit. Driv jsem kourila, ale nebyllo to, ze bych vyhulila jednu krabicku denne. Koupila jsem si ty cipky, a nemate rady a zkusenosti kdo si ti prosel taky? Co na to funguje, omezeni stravy nebo ruzne vyplachy? Ma to vubec cenu zkouset? Nebo se toho uz nikdy nezbavim? Nekde jsem cetla, ze prej pomaha na tri mesice spat s kondomem a potom to zkusit znova. Takze budu rada, jestli je tady nekdo, kdo se stim setkal? ☺️
@zelenaesmolda ano mam to potvrzene z caru, kde mi jenom rekli, ze tam spermie nepreziji, ze se nedostanou k vajicku. nic vic mne k tomu nerekli, jenom ze pujdu po Novem roce na IUI, tak se ptam, jestli se na to jsou nejake leky, nebo se to da necim spravit. 😉
https://www.denik.cz/zdravi/nemuzete-otehotnet-... tady je vice informaci. Sama tomu nerozumim, tak se ptam a zkousim se ptat tady, jestli nekdo nema neco podobneho. Na tom neni nic spatneho 😉
Vytváří příznivé podmínky pro spermie a za zkoušku nic nedáš
@wladimira urcite zkusim ☺️ Moc dekuju,😍
@kvetuska145 ano. Za to bych se klidně primluvla. Nám se zdařilo hned v prvním cyklu používání tohoto gelu 🙂
@kvetuska145 Taky doporucim. Jen diky tomuto jsem otehotnela. ☺️
@majena39
@makovice88 teda holky tohle rada slyším ... já to použila teď v době ovulace a zatím čekám 🤞🏻
@majena39
@makovice88
Jeee super, to hodne rada slysim🥰🥰🥰❤️

@kvetuska145 pises,ze pochva zahubi spermie ale je to ASI porucha imunitniho systemu? Tak kdybys nejakou takovou poruchu mela tak to snad vis od lekare ne?Podle me trollis.