TT negativní a možné těhotenství. Máte s tím někdo zkušenost?
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli jste měli nějaké příznaky těhotenství a zkoušeli si test po vynechání ms a test negativní a byli jste těhotne? Mám 10 dní po vynechání ms... Ovulace těžko říct,kdy byla... Moje příznaky jsou ranní bolesti v podbřišku i celodenní a pak někdy i večer.... Občas i nechutenství, bolest hlavy každý den... Břicho občas bolí,jak kdybych to měla dostat,ale ms nikde... Jinak zkouším pár týdnů ovulační testy a pár dní jdou celkem silné a pak zase nic a dneska je to skoro tyden a zase sílí ovu testy... Někde jsem četla ze i ovulační testy dělají pozitivní tehotenstvi máte s tím někdo zkušenosti?
@mona91 noo právě,ze ne,ale už je zkouším přes měsíc,tak mám takový tušení,ze to na me nereaguje... Ale s přestávkou ty ovu testy zkouším, protože většinou me silili a pak nic dlouho a az mě začali příznaky jako kdyby,tak chvilku sílí a pak nic a ted zas sili tak ja fskt nevím,jsem z toho už mimo....
Ja jsem pri pozitivním TT ze zvědavosti zkusila ovu test a tam teda jsem mela dálnici jak blázen, takovou jsem ani nikdy na TT neměla. Ovulace mohla byt dyl treba jako u mě kor kdyz testy byli negativní proste se to nechytlo nebo tento měsíc nebyla vůbec a MS dorazí. Zkusila bych za par dni zase TT, ale spis bych počítala s tím že dorazí.
U mě teda těhotenské testy mluvily vždy pravdu, ale moje kamarádka měla negativní test, a přesto byla v 6tt...
@mona91
@klokanka31
Děkuji holky, to jsem chtěla jen slyšet, jestli se vám ovu test ukázal pozitivní při tehu... Slyšela jsem právě ze to je i možný,tak mě jen zajímalo jestli někdo má s tím zkušenosti. Uvidíme no já už to nechám na přírodě...
Já měla ovu testy pozitivní skoro týden a tři TT tři dny po sobě negativní a těhotná jsem byla. Čtvrtý test se ukázal pozitivní až jsem ho šla vyhodit do koše. Držím palečky.
U me to taky ovu test ukazal... Ovu jasne a bez pochyb pozitivni a na tt jsem lovila duchy a ani nevim, zda jsem ho ulovila nebo ne 😃.... Jinak druhou carku na ovu testu (ne pozitivni, ale slabe carky) ti to muze delat az do ms.... Uvu test by mel byt pri tehu jasne pozitivni, co jsem cetla
@zuzaadol
já teď právě zkouším ovu testy a sílí jako dost ale není ještě úplně stejný,ale blbě mi je fakt,takhle jsem se snad ani ještě necitila, unavená,bolest hlavy,bolest v podbřišku,jak kdyby na mě něco lezlo a břicho mám nějaký divný nafoukli.... Tak budu zkoušet ovu dal... Jinsk beru kyselinu listovou a gynex,ale trochu se bojím užívat dál. Děkuji snad to vyjde.
@zrzeckas
@mona91 aha to je zajímavý noo nejspíš se nedá podle toho řídit.... Jinak gratuluji 😘
Děkuji 😊 a drzim palce ať to vyjde nebo at je minimalne vsechno v pořádku (možná fakt bude ovulace dyl)
@mona91 tak nakonec z toho je ovulace 😄 v úterý mi vyšel pozitivní ovu test a včera taky zvláštní je,ze dva dny po sobě od uterka me odpoledne děsně bolelo břicho na pravé straně
Tak sup na to😂ja si dělala ovu testy jeste i po tom pozitivním a tím že začaly slabnout jsem usoudila taky ze to byla ovu

A byl ovu test někdy vyloženě pozitivní treba v době očekávané MS? Ja treba ted ovulovala presne v den kdy jsem mela.dostat MS a test jsem mela.pozitivni az nějaký 16dpo. Nicmene uz první dny jsem cítila tlak v podbřišku a poct ze to dostanu, který jsem mela i u prvního prakticky celý první trimestru. Tak ted to bylo to same ale už od prvních dnů 😂