icon

Týden zpoždění menstruace. Je těhotenství bez příznaků možné?

pesz
6. pro 2021

Ahoj, je to dnes 8 dnů, co jsem to nedostala, za tehu bych byla rada, ale příznaky tehu žádné nemám. A pro test jít nemůžu protože jsem v karantene. Kdybych byla tehu, tak už bych to asi pociťovala ze?

martulka88
6. pro 2021

@pesz Ne, nic ti nemusí být ;)

michaelarousova
6. pro 2021

@pesz priznaky mit takle brzo nemusis a test se da koupit i online☺️

pesz
autor
6. pro 2021

@michaelarousova pořad jsem si říkala, ze je to tím covidem, ze určitě bYch to citila v prsou, případně by me pobolivalo bricho a bedra… nechtěla jsem si to hned vsugerovat a objednávat test. Sakra :D ale když říkáte, ze příznak být zatím nemusí… me připadá, ze to tady každý cítí uz týden po ovu 🙈😀

martulka88
6. pro 2021

@pesz U prvního mi bylo něco až na konci 2.měsíce.. U druhého mi něco začalo být až na konci 4.měsíce 🙂 Objednej online a nebo někoho popros - kdo by nevadilo, že by to věděl... Ale spoždění můžeš mít i Covidem.

michaelarousova
6. pro 2021

@pesz tak jako cividem to muze byt taky..ja po covidu mela treba menstruaci uplne silenou…ale zrovna tak to muze byt tehu bez priznaku☺️ Rizhodne ten test😂 js teda patrim mezi ty kdy pozitivnim testem mi zacne bejt blbe😂

pesz
autor
6. pro 2021

@michaelarousova takže covid opravdu rozhazuje cyklus? :/

pesz
autor
6. pro 2021

@martulka88 já to u prvního poznala par dni před očekávanou ms. Ale říká se, ze každé tehu je jiné. No kez by to nebyl covid :D

petradt1986
6. pro 2021

@pesz mne to rozhodil neskutečně 😏

michaelarousova
6. pro 2021

@pesz ja spis trpim na pms a po covidu to bylo hotovy peklo☺️ Ale mam i po porodu mohlo to bejt vsexhno dohromady

teress1215
6. pro 2021

@pesz mě třeba covid ms nerozhodil, covid sem měla v lednu a v únoru sem po 5ti dnech zpoždění zjistila ze sem těhu

pesz
autor
7. pro 2021

Holky, tak u mě to taky není covid, jsou tam || ❤️❤️

pesz
autor
7. pro 2021

@teress1215 a bylo vše ok, žádné komplikace? Teď mám trochu strach, měla jsem teploty 3 dny … :/

martulka88
7. pro 2021

@pesz Gratulace a teď ať sílí 🍀 A je to sázka do loterie - buďto se udrží, či nikoliv - to ti nikdo neřekne s jistotou.

rozitta
7. pro 2021

@pesz vůbec žádné příznaky jsem neměla. Vůbec žádné. A to jsem byla po Ket, takže jsem mohla být těhotná. ale nic, cítila jsem se naprosto netěhotná.dva dny před testem jsem zvedala těžké věci nad hlavu, protože to přece zase nevyšlo. A za dva dny na testu dálnice. Šok jako blázen 😆 a netěhotně se cítím do dnes. Jsem 20tt. Břicho skoro nemám. Jen se zadýchávám do schodů. To je vše. Už věřím ženám, že porodí a nevěděli že jsou těhotné. Pokud mají už před těhu pár kil navíc a nepravidelnou ms, nemusí na sobě vůbec poznat že čekají mimi.

teress1215
7. pro 2021

@pesz o miminko sem v březnu přišla 😏😔 ale jestli zo bylo covidem to nevím.. po revizi sem měla biochemické a za 2 měsíce po biochemickem a 4 po revizi sem otěhotněla znovu a nyní 21tt, přeji aby bylo vše v pořádku a určitě bych to rekla doktorovi 😊

gracinka7
7. pro 2021

@pesz já měla po covidu měsíc úplně vynecháno.

johca
8. pro 2021

covid to může rozhodit to je pravda, ale podle mě bys to ani nemusela pocítit....:/ to je ještě brzo 🙂