icon

Udělat testík?

7. bře 2021

Ahoj prosím dnes mám termín ms před pár dny jsem zkousela pepino test a benu z lekarny a nic negativní.od včera je mi dost nevolno motá se mi hlava a bolí mě prsa.chtela jsem si dnes udělat test ale nemám a bojim se že to bude negativní.posledni MS byla5.2. A ovu byla 20.2nebo 21.2.v tu dobu byl i sexik.tak nevím zda ho udělat.ach jo snad to nikdy nevyjde.

cilkat
•
7. bře 2021

Jdeš zítra do práce/někam mimo dům? Pokud ano, tak bych si zítra ten test sehnala a pozítří udělala (ať máš o důvod víc být doma). Pokud nikam ven nejdeš a můžeš odpočívat doma, počítala bych s tím, že je to spíš nějaká viróza, čekala na mestruaci a odpočívala.

cilkat
•
7. bře 2021

A to čekání je nekonečný, ale zkus se k tomu tolik neupinat a věnovat se sobě: zjisti, co potřebuješ, abys byla v pohodě. Ono to pak půjde líp 😉.

zelenaesmolda
•
7. bře 2021

Podle me mas falesne priznaky protoze je proste videt a citit chces.Psychika dela hodne.

autor
•
7. bře 2021

@cilkat proč bych měla odpočívat?ja jsem zdravá.pujdu jen tak do města pro test.proc bych měla být zalezla doma jak mola?

kevi1
•
7. bře 2021

Pretoze je ti nevolno a mota sa ti hlava

madamas
•
7. bře 2021

Proč se bojíte že bude test negativní? Vždyť přece nejde o život, zbytečně se stresujete.Na příznaky v den očekávané ms je brzo. Pokud se snažíte rok až dva tak navštivte centrum asistované reprodukce, když se situace začne řešit tak se psychika docela uklidní. Vím o čem mluvím.

keksik002
•
7. bře 2021

Pokud vám není dobře, zůstaňte doma a počkejte zda MS přijde, nebo ne..pokud ne, muzete udelat test, ale dle mě je zbytečné ho dělat dřív nez 5dni vynechane MS.

zelenaesmolda
•
7. bře 2021

Mimochodem je dost vtipne tvrdit,ze jsi zdrava kdyz je yi spatne a mota se ti hlava a mame tu pandemii :D

palja
•
7. bře 2021

Píšete, že vám je dost zle a motá se vám hlava. V nadpisu je co mám dělat. Tak se nedivte, když vám někdo něco poradí. Všechny příznaky přece vždycky neznamenají těhotenství 🤦‍♀️

cilkat
•
8. bře 2021

Přesně, jak píší holky: píšete "motá se mi hlava, je mi nevolno"... To opravdu není popis zdravého člověka. A to vůbec nesouvisí se současnou epidemií - prostě to zní jako tělo volající po odpočinku a to značně hlasitě.