Ukazoval těhotenský test Sluníčko rysku?
Ahoj holky , ukazoval vám tt sluníčko rysku?

@jasmina1992 když si dam větší jas na mobilu tak něco vidím .. tohle sem měla ja 8dpo, kolik dni mas do ms a kolik si dpo?
@teress1215 dva dny do ms ale myslim že to bude jen ryska.
@jasmina1992 Já teda nevidím nic, takže negativní test. Držím palce, aby se příště zadařilo. 🍀
@jasmina1992 a pak už jen sílily, na tom prvním to také není tak vidět ale je tam první 8dpo, druhy 10dpo a třetí 12dpo. dohromady těch testu mám asi 7 plus dva digitální protože po dvou potratech sem potřebovala jistotu ale na tom prvním to mám podobně jako ty 😊 naděje dávat nebudu ale zkusila bych za dva dny znovu stejným testem
Na slunicku je to ryska mela sem to takhle na kazdem testu a tehu to nebylo 🙈
@teress1215 děkuji jsem právně taky po potratech , udělala jsem ještě jeden ten horní.
@jasmina1992 já ji tam proste vidím 🤷🏼♀️ nejsem lovec duchu ale proste ji vidím na první pohled
@jasmina1992 i jaa vidim ..zkusila bych pozdeji ..ale takovy jsem mela na zacatku taaky 🌸
@luuc5 no na dr max ani ťuk tak nevím
@jasmina1992 ano ukazoval. Celkem me to vyděsilo, naštěstí falešný poplach.
@jasmina1992 proto je lepší testovat stejnou značkou, za mě nejlepší mamatest, mě nikdy nezklamal. Je blbost testovat pokaždé jinou 🙈 a hlavně testuj třeba zítra, odpoledne ti to před ms nic neukáže 😀
@jasmina1992 to je divny ..js vzdycky bud to vubec nic ..nebo carka ..nikdy mi test nedelal tohle ..a zkousela jsi mamatest ?zkusila bych jeste ten a uvidis ..jednu znacku .
@teress1215 ted ctu,ze jsem napsala to stejny😂😂
@luuc5 😂😂 tak je blbost testovat jinou značkou a navíc odpoledne ? 🙈 mama test za mě top, já se tu snazim pomoct ale, asi jak sem těhotná tak to úplně nezvladam, je těžké se ovládat 😂😂
@teress1215 😂😂vsak joo taky jsem nedelala deset znacek ..taky jsem tehotna ..a obcas mi to nejde 🙈
@jasmina1992 ahoj tento tt sluníčko mi ukazoval zřetelně druhou slabou čárku a těhu sem nebyla a tady na tvém nevidím náznak druhé

Negativní test.