Je těhotenský test jen ryska nebo duch?

lunara525
30. říj 2025

Ahoj všem, myslíte si ze tento test je pouze ryska ? Nebo duch? Jsem 10dpo
Předchozí den ze stejné krabičky test sněhobílý, ani náznak. Dnes z ranní toto.

lunara525
autor
30. říj 2025

Prijde mi ta “čárka” hrozne široka 😀

anonym_b10743
30. říj 2025

Já bych řekla čárka 🙂

reeeza
30. říj 2025

Řekla bych že čárka, ale bohužel tyhle testy dělají často falešňáky. Zkusila bych jinou značku

lunara525
autor
30. říj 2025
@reeeza

Řekla bych že čárka, ale bohužel tyhle testy dělají často falešňáky. Zkusila bych jinou značku

@reeeza dekuji, to prave vim a pri prvním tehu mi ukázal o malinko silnější. Mela sem pak velké bolesti a podezření na mimoděložní a krev v děloze. Nakonec to byla velká cysta která jim při laparoskopii praskla ale plod nenašli, vejcovod mi nevzali ani revizi nedelali, strašili ze půjdu znovu, týden po operaci na utz uz mala bublinka a vysoké hodnoty hcg v krvi a běhá mi tu z toho tříleťák

A právě jsem dělala včera jeden ze stejné krabičky a ani náznak jakékoliv čárky, úplně bílo ani při natočení nebo posvícení.

kopmina
4. lis 2025

Podle mě to bude duch.

anonym_05ff46
5. lis 2025

Dobrý den, chtěla bych se zeptat,vím ze je to pozitivní tt… ale nějak se mi tomu nechce věřit, doktoři řekli ze přirozené už nikdy neotehotnim… myslíte podle čárky ze je to prosperující? Den před menstruaci.. Dekuji za názor..

lunara525
autor
6. lis 2025
@anonym_05ff46

Dobrý den, chtěla bych se zeptat,vím ze je to pozitivní tt… ale nějak se mi tomu nechce věřit, doktoři řekli ze přirozené už nikdy neotehotnim… myslíte podle čárky ze je to prosperující? Den před menstruaci.. Dekuji za názor..

@anonym_05ff46 podle čárky se to asi nedá úplně říct, to vám potvrdí až dr. Ja měla u toho prvního taky takhle slabou a digital taky 1-2 v den ms. A nakonec je z toho kluk jako buk. Akorat tentokrat muj test na začátku diskuze ve výsledku nic, ms prisla se zpožděním

anonym_05ff46
6. lis 2025
@lunara525

@anonym_05ff46 podle čárky se to asi nedá úplně říct, to vám potvrdí až dr. Ja měla u toho prvního taky takhle slabou a digital taky 1-2 v den ms. A nakonec je z toho kluk jako buk. Akorat tentokrat muj test na začátku diskuze ve výsledku nic, ms prisla se zpožděním

@lunara525 dnes den ms takto,posílám testy od stejně značky 3 a 2 dny zpět pro porovnání

lunara525
autor
Včera v 09:41
@anonym_05ff46

@lunara525 dnes den ms takto,posílám testy od stejně značky 3 a 2 dny zpět pro porovnání

@anonym_05ff46 myslim, ze moc pekne sili 😍 držím palečky at je vše jak má být 😊

kristynalucinka
Včera v 09:46
@lunara525

@anonym_05ff46 myslim, ze moc pekne sili 😍 držím palečky at je vše jak má být 😊

@lunara525 moc Dekuji, 14.11 jdu shodou okolnosti na prevenci, tak snad půjde něco už vidět ☺️

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru