Urychlení otěhotnění, uspěly jste na gyndě?
Ahoj holky, dnes jsem mela diskuzi v praci s jednim doktorem vseobecne o otehotneni (jsem zdrav. sestra) a rekl mi at si zajdu na gyndu a reknu, ze bych chtela co nejdrive otehotnet pokud se mi nechce cekat rok nez se zacne neco dit.. a tak se ptam: Byl nekdo z Vas s takovou prosbou nekdy na gynde? A jak jste uspeli?
Dekuju vsem za jakekoliv nazory 🙂
Kamoska si taky vymyslela,ze se snazi vice nez rok. V car to zacali okamzite resit. Myslim,pokud zenam neklepe vek na dvere,tak je to hloupost a zbytecny lekarsky kolotoc. Jen pro to,ze chce nekdo otehotnet "hned". My treba cekali 8 mesicu v naprostem klidu a to uz nejsme nejmladsoi. 🙂
gynekolog říkal, že stačí půl roku, že to se říká rok, ale jak je člověk v letech v uvozovkách, netřeba čekat až tak dlouho
@vanilkacka a pokud to neni priliz osobni muzu se zeptat na Vas vek? Ja mam prave taky pocit, ze ovulace vubec neprobiha..na ovul. testech mi nenabehla ani jednou a ani ostatni priznaky ovulace vubec neshledavam..ale BT jsem si jeste zkouset nemerila..
Aaaachjo 🙂
Prave se mi nechce cekat dalsich x mesicu a az pak zjistit, ze ovulaci skutecne vubec nemam a tudiz promarnit ''cas'' 😕
Merit nezkousela * 😀
@petula91 co zkusit nejdříve měřit, testovat... Já myslím, že není problém, domluvit se s doktorem na UZ, jestli ovulace probíhá - spíš bych se bála, co by se rozjelo, pokud by zjistil, že ovulace OK a začal by hledat a řešit problém, který třeba vůbec není...
@petula91 Mne je 29. Ja mam uz nekolik let problemy s prolaktinem, ktery prave zpusobuje problemy s ovulkou,takze jsem si koupila testy a nic. Takze zacala dr. resit me a do toho jsme se domluvili na kontrolnim spermiogramu a tam byl taky problem - mnohem horsi.Jsem moc rada,ze se na to prislo rychle a zacalo se to resit.
Ahojky, smazime se temer uz pet let. Kdyz jsem po roce a pul byla na gynde, doktorka mi udelala hormonalni profil a zjistila, ze je vse v naprostem poradku, napsala na tudiz doporuceni na specializovanou kliniku. Opet metam vysetrili i pritele a vse ok, tak nas poslali, at se snazime. Tento vikend cekam ms, vcera chvilku ruzovy vytok, dnes bily, predevcirem klesla bt, vcera opet stoupla na 36,9 a dnes 36,85. Tak jsem zvedava... co myslite, zadari se tentokrat? 🙂
Drzim palce! 😉

Ahojky,ja mam doktorku uz nejaky cas v CAR a kdyz jsem po 4 mesicich snazeni prisla,ze si myslim,ze nemam ovulaci,tak se ihned rozbehl kolotoc - ultrazvuk, leky a injekce na podporu ovulky, hormonalni profil,po 2 mesicich spermiogram partnera a celkove po 11 mesicich jsem otehotnela za pomoci CAR,prirozene by to s nejvetsi pravdepodobnosti jen tak neslo.Od kamaradek vim,ze vetsina doktoru opravdu zacina neco resit az po roce snazeni,takze si nektere vymysli,ze se snazi dele nez jaka je realita.