icon

Urychlení otěhotnění, uspěly jste na gyndě?

petula91
24. zář 2014

Ahoj holky, dnes jsem mela diskuzi v praci s jednim doktorem vseobecne o otehotneni (jsem zdrav. sestra) a rekl mi at si zajdu na gyndu a reknu, ze bych chtela co nejdrive otehotnet pokud se mi nechce cekat rok nez se zacne neco dit.. a tak se ptam: Byl nekdo z Vas s takovou prosbou nekdy na gynde? A jak jste uspeli?
Dekuju vsem za jakekoliv nazory 🙂

vanilkacka
24. zář 2014

Ahojky,ja mam doktorku uz nejaky cas v CAR a kdyz jsem po 4 mesicich snazeni prisla,ze si myslim,ze nemam ovulaci,tak se ihned rozbehl kolotoc - ultrazvuk, leky a injekce na podporu ovulky, hormonalni profil,po 2 mesicich spermiogram partnera a celkove po 11 mesicich jsem otehotnela za pomoci CAR,prirozene by to s nejvetsi pravdepodobnosti jen tak neslo.Od kamaradek vim,ze vetsina doktoru opravdu zacina neco resit az po roce snazeni,takze si nektere vymysli,ze se snazi dele nez jaka je realita.

wenduliks
24. zář 2014

Kamoska si taky vymyslela,ze se snazi vice nez rok. V car to zacali okamzite resit. Myslim,pokud zenam neklepe vek na dvere,tak je to hloupost a zbytecny lekarsky kolotoc. Jen pro to,ze chce nekdo otehotnet "hned". My treba cekali 8 mesicu v naprostem klidu a to uz nejsme nejmladsoi. 🙂

sulemina
24. zář 2014

gynekolog říkal, že stačí půl roku, že to se říká rok, ale jak je člověk v letech v uvozovkách, netřeba čekat až tak dlouho

petula91
autor
24. zář 2014

@vanilkacka a pokud to neni priliz osobni muzu se zeptat na Vas vek? Ja mam prave taky pocit, ze ovulace vubec neprobiha..na ovul. testech mi nenabehla ani jednou a ani ostatni priznaky ovulace vubec neshledavam..ale BT jsem si jeste zkouset nemerila..
Aaaachjo 🙂

petula91
autor
24. zář 2014

Prave se mi nechce cekat dalsich x mesicu a az pak zjistit, ze ovulaci skutecne vubec nemam a tudiz promarnit ''cas'' 😕

petula91
autor
24. zář 2014

Merit nezkousela * 😀

v_anilka
24. zář 2014

@petula91 já bych normál řekla doktorovi, že se snažíte už dýl.... do postele s váma nechodí 😀 teda pokud sis u něj třeba před měsícem nebrala nový balení antikoncepce... 🙂

petula91
autor
24. zář 2014

@v_anilka Ne, my uz se snazime pul roku 🙂. Asi to zkusim dekuju

suzanna123
24. zář 2014

@petula91 co zkusit nejdříve měřit, testovat... Já myslím, že není problém, domluvit se s doktorem na UZ, jestli ovulace probíhá - spíš bych se bála, co by se rozjelo, pokud by zjistil, že ovulace OK a začal by hledat a řešit problém, který třeba vůbec není...

vanilkacka
24. zář 2014

@petula91 Mne je 29. Ja mam uz nekolik let problemy s prolaktinem, ktery prave zpusobuje problemy s ovulkou,takze jsem si koupila testy a nic. Takze zacala dr. resit me a do toho jsme se domluvili na kontrolnim spermiogramu a tam byl taky problem - mnohem horsi.Jsem moc rada,ze se na to prislo rychle a zacalo se to resit.

kamca91
25. zář 2014

Ahojky, smazime se temer uz pet let. Kdyz jsem po roce a pul byla na gynde, doktorka mi udelala hormonalni profil a zjistila, ze je vse v naprostem poradku, napsala na tudiz doporuceni na specializovanou kliniku. Opet metam vysetrili i pritele a vse ok, tak nas poslali, at se snazime. Tento vikend cekam ms, vcera chvilku ruzovy vytok, dnes bily, predevcirem klesla bt, vcera opet stoupla na 36,9 a dnes 36,85. Tak jsem zvedava... co myslite, zadari se tentokrat? 🙂

petula91
autor
25. zář 2014

Drzim palce! 😉