Úspěšný výsledek po aplikaci Ovitrelle: Vaše zkušenosti?
Ahoj holky, minulou neděli jsem si píchala ovitrelle pondělí úterý snažení. Od té doby mě pořád bolí břicho Jako před MS a v kruzích taky. Do MS mám samozřejmě ještě čas.
Kdo to tak měl a zadarilo se? Já se bojím že to nevyjde.
PS: bylo to první pichnuti.
@amalka2981 ahojky tak ják se daří? 🙂
@irisek007 Ahojky! No, u mě dobrý, už jen počítám dny do MS, jelikož je mi jasné, že tento měsíc ovulka asi vůbec nebyla, takže už chci začít nový cyklus 😁 Takhle jsem se na MS asi nikdy netěšila 😁 O víkendu by to mělo započnout! 😁 Co Ty? Snažili jste se poctivě? Jak Ti je? 🙂 Psala jsi, že se doktorce nezdála úplně siznice.. jak velikou jsi ji měla? Mně doktor právě taky říká, že tu sliznici mám pořád úplně ne tak tlustou, jak by být měla 😑
@amalka2981 Dnes bych měla být 7DPO. No necítím žádné změny. Možná jen se mi zdá, že tam dole je nějak moc mokro 😂🤣 ale nedávám tomu moc velké šance. My by jsme to.mely mít vlastně skoro na stejno. Kalendář ms předpovídá možný den MS neděle ale vidím to spíše až na úterý. Poctivě jsme se snažili 😊 akorát mě zaráží že při ovulce je ten sex dost bolestivý. Musím to dr. Rict a zeptat se zdá je to normální. Velikost sliznice mi neřekla, jen že je setřena. Takže buď už ovulace byla ( což si myslím že ne necítila jsem ji) a nebo že bude (což byla tu jsem cítila) ale ta sliznice no... 🙄 teď beru vitamín D pac na konci roku jsem byla na vyšetření krve jelikož mám zvýšenou srážlivost krve a tam se přišlo na to že mám velice nízkou hodnotu. Dám příklad že např. Normálně hodnota je 60 a já měla jen 20... To ji musím taky říct.
@amalka2981 tak já dnes 1dc
@amalka2981 po ovitrelu jsou duchové normální! Bacha na to.. trvá to někdy několik dnů, než hcg odejde…
@amalka2981 ahojky tak jak na tom jsi tenhle měsíc? 🙂

@amalka2981 akorát sliznice se jí nezdala, že podle sliznice to vypadá že ovulace už mohla být ale že tam ještě mám ten dominantní tak že se dnes a zítra máme snažit 😁 proto prohlásila že je to nějaké divné. Jeee taky vyšetření manžela v květnu? Taky máme v plánu v květnu spermio už mám i zadanku 😁 a dokonce po domluvě ho tam může donést pac jsem dr. Říkala že určitě bude nervózní a nepůjde mu to 😁