Vadný těhotenský test? Zkušenosti a rady od uživatelek
Ahoj holky, vždycky mi přišlo vtipné rozebirani tehu testu (jako by to bylo snad stepení jádra nebo co), ale dneska jsem jen tak nějak z intuice počůrala Tt (měl by být den MS) a vyskočilo na mně toto. Jiný test doma nemám, a ač to zní divně, dělat si další teď nemám stejně odvahu. Není to třeba neplatný test, když je ta ryska taková úzká?

@klokanka31 doprkynka!!!
@mmichaella Jejda ono to nebylo plánovaný? 😃
@klokanka31 neeee 😭😭😭😭
@mmichaella řekla bych "pozitivní "
@mmichaella no řekla bych že je to krásně pozitivní test 🍀
Chspem, ze nemas odvahu ale fakt skus este jeden. Za mna je to ale jasne 🤷🏼♀️
@lauriak no, tak jsem zkusila další a měly jste pravdu... Pozitivní :(
@mmichaella nevím jestli tedy gratulovat, ale snad aspoň trochu ano 🙏 snad není důvod neštěstí z těhotenství moc vážný 🙏🍀
@mmichaella napsala bych gratulace těžko říct zda jo když to prislo neplánovaně zřejmě ...
@safulik
@lencaa11 máme už dvě male děti a vůbec se teď necítím na další. První se nám nedaril 2 roky...tohle bylo fakt Mega neplanovane. Vůbec jsem to nečekala. Navíc dnes na gynde dovca, a od pondělí letíme na dovcu my.. Sice jsem vždy chtěla 3 děti, ale pak jsme se rozhodli, že jsme takto kompletní a já se s tím už nějak 'smirila'.. Teď jsem z toho dost zoufalá, ale zase nechci být nevdecna :(
@mmichaella no to je teď těžké rozhodování asi i záleží co partner na to a podle toho se oba rozhodnout teď taky cca asi v jakém týdnů jste aby se to dalo řešit po dovolené no ...
Asi osud 🙂 gratulace 💕
Já jsem právě na dovče a za 2 dny má dokupy Ms tak doufám že nedojde 🤞🏻💕😇
@mmichaella třetí děti jsou za odměnu. Sama jsem třetí dítě a znám víc třetích dětí... třetí děti prostě tak nějak jsou a do rodiny vklouznou.
@mmichaella tak držím palce v tomto rozhodnutí. Určitě je to na zvážení obou rodičů, ale rozhodnutí je jen na Vás a nikdo Vás nemůže soudit. Tak hodně štěstí 🍀
Holky, uvidime co po dovci, teď to prostě nevidím dobře :( Nikdy jsem si nemyslela, že tohle napíšu nebo na to jen pomyslím upřímně. Jsem z toho všeho dost nešťastná, ale věřím, že to nějak dopadne 🙂

@mmichaella Já myslím že je to jasný 😊🍀🍀