icon

Věříte výkladu karet?

misicka03
15. bře 2021

Ahojte, asi to už tady bylo víckrát, ale já si nechala vyložit karty na těhotenství. Bylo to přes fb nevím jak moc se tomu paní věnuje nechtěla ani peníze. A řekla mi, že otěhotním, ale až za rok a nebude to přirozeně. Docela mě to dostalo, že budu muset čekat další rok to už bude 3 roky snažení. Vím jsem blbá neměla jsem se ptát když pak jsem z toho nervní. Děkuji za nějaký odpovědi.

Strana
z2
priefi
17. bře 2021

@levandule_k mám to úplně tak stejně jako Ty, taky mám obavy z toho, co by mi řekla a že bych se k tomu negativnímu upnula.

misicka03
autor
17. bře 2021

@netopejr tak to je bomba 😆😆😆😆

venina1989
18. bře 2021

@juliiiie to byl osobní výklad nebo přes net?

juliiiie
18. bře 2021

@venina1989 dva osobní a jeden přes net. Dávala jsem jen datum narození a otázku.

venina1989
21. bře 2021

@juliiiie dobrý den a můžete mi poslat kontakt na tu kartářka pres net prosím 🙏

misicka03
autor
22. bře 2021

@misicka03 nemůžu se jí zbavit pořád se mi ozývá a teď mi psala, že otěhotním, ale s někým jiným prý manžela podvedu a nic mu neřeknu.. já měla i takový sen akorát dítě sem si nenechala a ona to neví neřekla jsem jí to... Akorát já prostě vím že bych ho nikdy a za nic nepodvedla!

cilkat
22. bře 2021

@misicka03 pokud je to "náhodný člověk z internetu", vykaz ho že svého života pryč - nemá právo se hrabat ve tvém životě, pokud ji o to přímo nepozadas. I kdyby to stokrát myslela dobře. Ozývat se někomu ohledně jeho budoucnosti, pokud nejste fakt dobré kamarádky, napáchá víc škody než užitku obom stranám.

levandule_k
23. bře 2021

@misicka03 Požádej ji ať tě nekontaktuje, že jsi dostala dost informací a ať respektuje tvoje rozhodnutí.

misicka03
autor
23. bře 2021

@levandule_k to jsem jí říkala už předtím teď jsem si ji radši blokla, protože mi spíš nahání hrůzu

terezap5
Odpověď byla odstraněná
Strana
z2