Vidíte na fotografii ducha nebo ne?
Ahoj holky poprosím o názor. Vidíte ducha nebo ne? Mám 6 dní do ms

@ivetka7686 něco malo tam videt je.
@ivetka7686 Vidím a dost dobře
Vidím, snad to klapne.)
@pampeliska1313 děkuji moc. Minulý měsíc biochemické tak snad se podařilo a vše bude v pořádku ☺️
@ivetka7686 taky vidim !!!!! 🙂
@lilien282 to jsem moc ráda už jsem si myslela že mám halucinace a že si to nalhavam 🤣
@ivetka7686 uvidis ze za dva dny uz tam bude carka pekne videt !!! 🙂 mela jsem to taky tak 🙂
@lilien282 moc děkuju. Máme syna 5 let a moc bych si přála miminko ať má sourozence ☺️ jen mě bolí břicho jak při ms a včera píchání a bylo na zvracení 🤷 tak nevím nevím
@klokanka31 děkuju ☺️❤️
@marselina děkuji 🙂
@katherine177 děkuji 🙂
@ivetka7686 ja myslim ze je to jasne !!! Drzim moc palecky at mrska neprijde a at se miminko povede!!!🤩
Ducha vidím, přeji ať sílí!
Tak holky asi nic 😔 další test negativní úplně bílý
@ivetka7686 To mi je líto, ale zkoušejte to dál, ono se zadaří 🍀
@klokanka31 🤷
@ivetka7686 Je tam hodně slabý duch...vypadá to asi na biochemko 🙁
@klokanka31 to už bude druhé za dva měsíce 😭😭😭
@ivetka7686 mám za sebou 3 biochemická těhotenství,zatím bez úspěchu
@ivetka7686 Jejda to mě mrzí 🙁 tak snad do třetice všeho dobrého. .
@ivetka7686 není ten clearblue 25Uml a ten papírkový 10Uml?
@katherine177 clearblue 25 a ty papirkove taky mám ten dojem, ale ty papirkove co jsem použila si hodně holek chválí a když jsem nebyla těhotná neukázal mi ani ducha prostě čistě bílý tak nevím no. Ms mám dostat v neděli
@ivetka7686 ptám se proto ,že ty 10 tkové jsou citlivější ,proto může být na tom clearblue ta čárka slabší ,takže nemusí být ještě vše ztraceno.Lépe dělat z ranní moči a testy 10Uml .Ty 25Uml můžete zkoušet až máte na těch 10Uml viditelnější čárku
Určitě zkus ještě papirkovy
@katherine177 To je papirkovy, ale 25
@ivetka7686 já tam vidím ducha
@ivetka7686 myslím, že jste těhotná
@katherine177 počkám na ms a uvidím ☺️ mám nepravidelnou ms takže ovulace může být kdykoliv a já to nepoznám 😅

@ivetka7686 možná ano