Vidíte na těhotenském testu ducha? Diskuse o výsledcích testů
Ahoj holky. Potřebuju poradit už přez rok mám tělísko Keylenu. Do teď byla MS pravidelná a trvala tak 5dni. Minulý měsíc byla ale jiná skoro sem nešpinila a trvalo to jen 2dny. Říkala jsem si že to tím tělískem že mi třeba MŠ začíná mizet. Jenže mě začali bolet prsa a objevila se mi chuť na sladké hlavně na čokoládu. Čehož si všiml i manžel protože já jí jinak nejím. Tak sem si zkusila udělat test kamarádka mi dala svůj poslední a na testu se objevil duch. Manžel říká že to vidí taky ale víte jak víc názoru je vždy lepší. Posílala jsem ho kámošce a ta zase nevidí nic co myslíte vy?

@vladuskav36 Já tam něco vidím 🤔
@chybadel na gyndu si Zajdu vím že mi říkal že se mi Ms může úplně ztratit tak nevím právě.
U dcery jsem měla skoro týden vynecháno a na tt skoro to stejně tak mě to právě mate.
@klokanka31 my právě doma taky ale zaráží mě že mám právě tělísko. Zkusím udělat v týdnu ještě jeden.
Jen se malinko bojím že kdyby to tam bylo že je to přez tělísko právě tak aby to nebylo špatně.
@vladuskav36 Občas se stane i přes tělísko. Mám v okolí dva případy, kdy přes tělísko se narodilo zdravé miminko 😊
@klokanka31 já sem právě četla hodně že se to může stát.
Toto byla jediná ochrana kterou můžu protože kvůli krvi antikoncepci brát nemůžu. Celkově nemůžu moc hormonů. A právě tento druh tělíska ho má nejméně proto mi ho Dr doporučil. No tak jsem zvědavá co bude dál. Fakt mě to dost zaskočilo hlavně to na testu zůstalo i když zaschnul. No koupím v týdnu ještě test a uvidím co bude možná skočím zítra pro test během dne. Jinak děkuji za názor.
@vladuskav36 ale pozor na to, nechci strašit ale já mám taky tělísko a doktorka mě upozorňovala že pokud budu mít náhodou pozitivní těhotenský test tak ať okamžitě zavolám protože je riziko mimoděložního těhotenství, tím samozřejmě znovu opakuji nechci strašit ale raději bych si třeba zítra zavolala pro kontrolu a samozřejmě držím palce ať je všechno v pořádku.
@luciesofiealex já sem právě četla na netu. No ještě zkusím jeden a uvidíme co ukáže další ale určitě se objednám.
@vladuskav36 nic tam není Ms může slábnout a nebo úplně se ukončit ale zas může právě hormonálně žena tak to začít jíst mít chutě ,prsa atd ..je to od hormonů jak jsou rozházené od hormonálního tělíska a může se to nabalovat víc a víc kdyby to bylo od těhotenství už by test svítil a taky to může bejt od cysty to co jako se tváří jako 👻 ..pro svůj klid zajít si pro jiný test Dr max ,nebo z Benu
@lencaa11 já už mám ale tělísko přez rok myslíš že by se to i po roce mohlo takhle ještě změnit myslím ta ms. Doktor říkal že do půl roku by se to mělo ustálit a pak už neměnit. No zkusím ještě test a určitě skočím na gyndu ať tělísko zkontroluje
@vladuskav36 určitě se to může změnit kdykoliv během 5 let a tělísko si zvyká i rok a než si vaječníky zvyknou tak to přesne tak to může vypadat když se uspava Ms a tím hormony se rozhazeji a ženy mají tyto příznaky prsa ,jídlo chutě atd...a může to vypadat jak PMS nebo těhotenství když by příznaky byli od těhotenství měla bys te HCG už v těle a test pozitivní uvidíte co test
@lencaa11 tak uvidíme co bude a nebude dál. Moc děkuji 🤗
@vladuskav36 já vidím, držím palce
@elienka007 děkuji ale dneska jiná značka a negativní
@vladuskav36 jsem to psala že to není tt bude to od hormonální změny skrze tělísko
Ja si myslím , ze to těhotenství nebude , těhotenské chutě nebo “nechute” přichází až opravdu později , cca 9-10 tt , to uz by byl tt pozitivní tak ze by jste snad ani nepoznala kontrolní čárku 😀

@vladuskav36 jako když hodně se zaměřím tak něco vidim, ale pokud bys měla tyto příznaky čárka by již byla zřetelná .. pokud máš problémy s MS dojdi si radši na gyndu at to zkontroluje tělísko a tak 😊 toto těhotenství nebude