icon

Vidíte něco?

pupik26
16. pro 2020

Dobrý den chci se zeptat je to ryska alebo ciarka mám 5dni do ms

Vidíte něco?
Strana
z2
lotosek
17. pro 2020

Jinak na postování sněhobílých testů a očividně úplně slepé testovatelky mám stejný názor, zvláště pokud to ještě korunují tmavou a rozmazanou fotkou. (Teď nepíšu o zakladatelce.😘) Chápu, když si holky někde v uzavřené skupině sdílejí fotky stylem - Já mám ducha, jupí, vidím ho, zkusila jsem ho vyfotit tak, abyste ho taky uviděly a radovaly se se mnou, protože jsme tady ve skupince zvědavky zvědavé a rády zkoumáme duchy na testech a nikoho to tady nepohorší.
Nechápu, když tady někdo plácne nekvalitní fotku a očekává, že tam někdo nějakou čárku vykouká. Po odpovědích, že na té fotce není vůbec nic vidět, se dotyčná urazí, protože ona tam "něco" vidí. Tak proč se vůbec ptá?
A už vůbec nechápu, když paní založí diskuzi, obsáhle v ní popíše všechny příznaky pomalu měsíc zpátky i s datací a málem i fotkou hleníku a zakončí to, jak jinak, obligátní otázkou, jestli si myslíme, že by mohla být těhotná. Na dotazy, proč si, do háje zelenýho, neudělá test, tak prý si ho ještě nechce dělat, protože nechce být zklamaná. Bych takové fakt přerazila. 🙄

ema90
17. pro 2020

@lotosek Ano, ja jsem v CAR pred par lety byla, vim co to obnasi.

Ale to se porad bavime o tom, kdyz uz ten problem je dlouhodoby.

Moje prvotni myslenka byla ta, ze tu zensky zazivaji biochemka a pak tu breci, ze to zase nevyslo.
Kdyz si tedy testy delaji pred ms, tak musi pocitat i s touhle variantou.
Jenze ne, ony se raduji, berou to jako hotovou vec a pak jsou zbytecne zklamany, ze to nevyjde.
Tak bud to delam za nejakym ucelem (abych tedy treba shromazdovala dukazy toho, ze se u me biochemko opakuje) a pocitam s tim, ze se to muze stat.
A nebo tak brzy netestuju a nasledne tu nebrecim.
Jako sorry, ale tohle proste nechapu 🤷🏼‍♀️

lotosek
17. pro 2020

@ema90 Já jsem zatím každé biochemko obrečela, ale v diskuzích to neventiluju, protože mi tady s tím nikdo nepomůže. A dokud se ženě nějaké biochemko nepřihodilo, tak většina ani neví, že něco takového vůbec existuje a jak to při testování vypadá. On je už člověk zblblý i z filmů, tam hrdinka počurá test, vrhne se partnerovi s ještě mokrým testem do náruče a jde se pomalu kupovat výbavička, vše sluncem zalité. 🙄

ema90
17. pro 2020

@lotosek No prave, tak jsem to i myslela... Jasne, ze si to zenska obreci, ale at nebreci tady, kdyz testuje x dni pred ms a raduje se. Neni se cemu divit, ze se to prihodi, je to pravdepodobne. Chapu radost z pozitivniho testu, ale proc tu sdilet nejake testy se sotva viditelnym duchem a jeste mit pet dni do prichozi ms. Nechapu.

Ja nikdy pred ms netestovala, tak nevim, treba jsem si tim taky prosla, kdo vi. Parkrat jsem mela takovou prazvlastni ms a podobne. Ale nevim o tom.
A nepatram po tom.
Pred sedmi lety jsme se s partnerem snazili pres dva roky, vim jaky je to trapeni nemoct otehotnet.
Otehotnela jsem az ted ve triceti se soucasnym partnerem, prirozene a hned dvojcata.
Za tehotnou jsem se povazovala az s vystavenou prukazkou a pri potvrzeni srdicek.
Ale tady to zkoumani sotva viditelnych duchu a sdileni na internetu proste nechapu.
My jim nijak nepomuzeme a stejne to dopadne tak, jak to dopadnout ma.
Proste si myslim, ze pokud se zena nechysta opravdu do nejakeho CAR, tak se zbytecne tady tema testama trapi 😕

2hanah
17. pro 2020

@surikata131 Holky se prostě těší, nemůžou se dočkat a chtějí to s někým sdílet a s rodinou to právě pro to riziko "hop nebo trop" zatím nemůžou, tady to jde i anonymně a je jich x, protože ženský těhotní a rodí každý den, ale každá za sebe a za svou radost, já to sice taky tady nedělala, ale pochopit to umím.

lotosek
18. pro 2020

Já třeba testuju brzo, holt potřebuju vědět, jestli Utrogestan navýšit, nebo potom už vysadit, ale test si umím vyhodnotit i sama, nebudu spoléhat na názory cizích lidí, co mají k dispozici jenom rozmazanou fotku, je to čistě můj boj. Pokud by mne svrběla ruka a musela se s testem někde pochlubit, tak je spousta skupinek na tyto účely zaměřených, kde to třeba někdo i ocení a kde rádi hledají duchy na fotkách a radují se, že našli!👍Spíš mne naštve, že se kolikrát cpou takové fotky i do diskuzí úplně mimo, třeba co uvařit k večeři apod. s tím, že paní potřebuje vědět hned teď, co vidíme, tak si našla první diskuzi, kterou jí server ukázal, že se tam diskutuje. 🙄

surikata131
18. pro 2020

@2hanah jak tu píšou holky výše, tak ať si to dají do spešl skupinky snažilek-lovitelek duchů, ne furt zakládat nové diskuze. Většinou se nevyjadřuju, ale jak už to tu vidím po milionté, tak jsem se neudržela

2hanah
18. pro 2020

@surikata131 To je pravda, ty skupinky jsou na to vhodné, to mě nenapadlo, mě tady před třema dny spíš dostal dotaz "holky, prosím, včera jsem usnula v autě, hlavu na jednu stranu a dnes mě bolí krk na té druhé straně, kdo to měl a jak dlouho?" 🤦🏼‍♀️ z tohoto jsem nemohla já😂

Strana
z2