Vidíte něco na testu?
Vím, že těchto diskuzi je tu mnoho, ale prosím i já o názor - MS mešká 4 dny, zajela jsem dnes jen na skok do lékárny pro test, meli pouze citlivost 25 a je dělaný teď z odpolední moči ( vypila jsem dnes tak tři litry vody 😀) ale přesto.. já nejaky náznak vidím .. co myslíte?

Vidím, zkus desítkový test, držím palce!
Taky neco vidim
Taky jsem takto měla 1.tt a jsme v tom
Tak dnes ráno test 25 a bílo.. ale dopoledne zajedu pro 10tkový, moc naděje tomu ale nedávám :(
Neváhej flintu do zita,udelej test a uvidis
No upřímně na 4 dny zpoždění je i to nahoře hodně hodně malinko. Asi tam něco bylo, ale.. Kolik DPO jsi?
Ahoj, já nevidím nic, ale to nic neznamená, sama jsem měla x testů negativních a už jsem byla těhotná... Ono to u někoho jde vidět hned a jasně a u někoho ne...
Holky, moc díky.. ale nejspíš nic, test desítkový také bílý 🙂 každopádně děkuji 🍀
Nevzdávej to, měla jsem pozitivní test asi až po 10 - 12ti dnech vynechání menses, předtím stále negativní...
Jste skvělé, moc děkuju 🍀 dám vědět, jak to dopadlo 🙏
Měla sem to samý a mám skoro 3 měsíční holčičku. Byt tebou skočím si pro clearblue digitální test mě vyšel když sem byla těhotná 9 dní. Budeš mít větší jistotu. Za mě jsou ale gratulace na místě 🙃
@hina12 já si čím dál víc říkám, že včera ten test byl vadný nebo nějaká chyba, protože dnes ráno bílo a odpoledne 10.tkovy test také nic. Takže se smiruji s MS 😣🙏
@hina12 ty jsi měla také takový mini dušík na testu?

Ano vidim,ted musi silit 🍀🍀🍀