icon

Vidíte tam něco?

monikazubtech
16. dub 2019

Ahoj holky, jsem 9dpo a samozdrejme hned na zacatku,jsem si rekla ,ze budu testovat az po vynechani,ale bylo to silnejsi nez ja😊.Vim ,ze se tu najdou i ti,ktery neuznavaji tzv loveni duchu,ale potrebuji znat i nazor Vas snazilek( je tam duch?) Dekuji. Jeste dodam je z odpoledni moci dekuji za Vase nazory.

Vidíte tam něco?
Strana
z5
jirikmaminka
29. dub 2019

Dekuji uz mi z toho hrabe

radullah
5. kvě 2019

@jirikmaminka jak jsi dopadla?🙂

neznama23
5. kvě 2019

@jirikmaminka ahoj nejsi jediná komu z toho hrabě 😀 já mám zpoždění a testy negativní dneska budu dělat poslední odpoledne až ho doveze chlap a zítra k Dr tak jsem zvědavá

jirikmaminka
5. kvě 2019

@radullah zatim nic ovu testyslabe pozitivni rsno udelam tehu test ale vzdy od odpoledne a vecer mi je nevolno mam citlive bricho a boli me prsa tsk ja uz nevim

jirikmaminka
5. kvě 2019

@neznama23 tak dej urcite vedet budu moc drzet palecky at to vyjde

neznama23
5. kvě 2019

@jirikmaminka díky ale testy pořád negativní tak jsem zvědavá doufám že jsou nějaký prášky na ustálení cyklu nebo něco 😀

radullah
6. kvě 2019

@neznama23 prášky nevím, ale bylinky určitě 🙂 Dostávala jsem se s nimi ze dvou potratů, kdy by cykly dělaly hrozný blázniviny. Užívala jsem klasický čaj z kontyhele, pak macu - zázrak plodnosti a teď poslední měsíc ještě jeřáb ptačí ..po tom jsem hned otěhotněla. 🙂 Jinak ještě gynex je výborný. Ať se brzy zadaří 🙂

radullah
6. kvě 2019

@jirikmaminka a kdy to máš dostat? Teď někdy už ne? Se slabýma ovutestama si nic nedělej, já jsem na TT už vždycky měla vidět hezkou čárku a ovulační byli pořád slabší, až když jsem měla fakt dálnice byl ovulačňák jasně pozitivní 🙂

babbota
6. kvě 2019

@jirikmaminka já bych řekla, že tyto příznaky už máš trošku vsugerované. Měla jsem to taky, když jsem se snažila otěhotnět a nešlo to...
Držím pěsti ať to brzy vyjde🍀❤

neznama23
6. kvě 2019

@radullah díky moc 🙂

Strana
z5